Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

10 maart 2012 ONR - SDS, rust 1-0 eind 4-0

Fri 09 Mar, 01:08




Benjamin houdt de bal binnen

ONR heeft deze zaterdag goede zaken gedaan, door zelf de 3 punten in de pocket te houden en tegenstanders als VEV'67 en Heeerenveense Boys punten te zien verliezen. In een minder goede wedstrijd dan vorige week, werden de punten gepakt. ONR had het meeste van het spel en gaf SDS geen kans, zodat het resultaat een terechte afspiegeling is van de wedstrijd.

ONR gaf in deze wedstrijd van het begint af aan direct vol gas. De spelers wilden de tegenstander niet in het spel laten komen en zeker niet de indruk geven dat er iets te halen zou zijn. Goed geconcentreerd werd er gespeeld en de eerste kansen waren dan ook voor ONR. De schoten van Benjamin en Mats konden nog worden gestopt door de keeper, maar een pass diep van Michel op Hans had meer effect. De hele verdediging stond te kijken naar de pass en op zo'n moment kun je Hans om een boodschap sturen. Zijn schot verdween onhoudbaar in de linkerhoek (1-0, 14). ONR bleef aanvallend spelen en kreeg ook de nodige kansen in de eerste helft, maar verder succes bleef uit. SDS kon er weinig tegen over zetten en de kansen resulteerden in kansloze schoten op het doel.

Na de rust was het weer ONR dat fel ten strijde trok en de eerste kansjes kreeg. In deze periode ontstond ook de eerste echte kans voor SDS, doordat een aanvaller zich knap vrij speelde en net naast schoot. ONR controleerde het spel en wachtte op de kansen die zeker zouden komen. De verdediging speelde scherp en Harmjan leverde een perfecte pass af op Mats, die vol overtuiging achter de bal aan ging, de keeper omspeelde en vervolgens de bal in het doel schoot (2-0, 59). Deze goal kwam redelijk hard aan bij SDS dat de overtuiging begon te verliezen. Het gevoel van onmacht werd eersteklas doordat een middenvelder na een overtreding van Karsten, hem zonder pardon voor de ogen van de scheidsrechter om duwde en direct rood kreeg. ONR kreeg nu helemaal de controle over het spel en bleef de aanval zoeken. Jammer genoeg lukte het Mats niet om nog een keer te scoren, na en prachtige pass van Michel. Bij SDS was de overtuiging helemaal verdwenen en wachtte men op wat er ging gebeuren. Tim speelde na te zijn ingevallen, de bal diep op Hans, die vervolgens de keeper passeerde. Hij manoeuvreerde zich in een moeilijke hoek, maar wist alsnog de bal prachtig in het doel te schieten (3-0, 80). De wedstrijd was daarmee volledig in het slot gegooid. Kort voor tijd was het Benjamin die rechts zijn directe tegenstander omspeelde en Tim in een kansrijke positie bracht. Tim benutte de kans koelbloedig en scoorde overtuigend (4-0, 87). Dit werd de eindstand van een wedstrijd die door ONR  gecontroleerd is gespeeld en gewonnen.

Spelers: Klaas Kleiker, Jeroen Visscher (71, Wouter Bloemendal), Rens van der Knaap (61, Hein Luinstra), Sander Ottens, Harmjan Poel, Michel Kremer, Karsten Bruinsma, Benjamin Vogelzang, Martijn Alssema, Mats Wolthuis (71, Tim van der Meulen), Hans van Tamelen

El Líder


Links:

2012-03-10 SDS







Terug
 
 
Sponsorgalerie