Home > S2

Bekerwedstrijd ONR 2 - VEV'67 3, 4-0 (rust 1-0)

Sat 18 Aug, 12:24

Op een zonnig sportpark van ONR mochten we aantreden voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Door nog afwezige spelers bij het eerste waren Matthijs, Marnix en Michel mee met het eerste. Jan, Tony, Mark Jan, Bart en Tom waren bereid om de gelederen van het 2e te versterken. Zo konden we toch beschikken over 14 spelers.

Met een compleet nieuw tenue, ‘Jumbo Euroborg 365 dagen open!’, stond het team aan de aftrap. VEV’67 was van plan de eerste 5 minuten vol gas te gaan. ONR was gewaarschuwd en ving dit keurig op. Het spel speelde zich vnl af op het middenveld. De eerste kansen waren voor VEV. Helaas voor hen stonden de vingertoppen van Marten succes in de weg. Ook een bal van Jordy op de paal kon door Marten van de doellijn worden opgepakt. Het was Erik die met een prachtig schot vanaf de zijlijn de bal in de verste hoek van het VEV-doel wist binnen te schieten, 1-0 (38’). VEV zette aan voor verschillende aanvallen. Helaas voor hen stond de ONR defensie goed en wisten de aanvallen onschadelijk te maken. Zo werd de rust bereikt met een 1-0 voorsprong.

Na rust had VEV besloten om vnl de lange bal te spelen en daar zo snel mogelijk achter aan te gaan. Ook nu wist de defensie de aanvallen onschadelijk te maken. Het was Lars die door Jelte werd aangespeeld. Hij bedacht zich niet en met een prachtig schot verdween de bal in het doel, 2-0 (55’).

Drie minuten later was het Anko die op doel schoot. Dit schot werd gekraakt door een VEV-speler. De bal kwam bij Erik die wel raad wist met deze mogelijkheid, 3-0 (58’). ONR bleef goed voetballen en bleek ook conditioneel goed op peil te zijn. Het was Mark Jan die de bal ontving van Erik en de 4-0 (65’) op het scorebord zette. Hierna mocht Erik de kant gaan opzoeken en kon Sander zijn ONR debuut maken.

Vev probeerde het nog wel, maar wisten het net niet te vinden. Zo werd deze wedstrijd afgesloten met een 4-0 overwinning.

Opstelling: Marten, Jasper (46’, Jan), Bart, Jordy, Leon, Lars, Tom (10’,Mark Jan), Anko, Tony, Erik (70’, Sander) en Jelte