Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

de Griffioen 2 - ONR 2, 1-5 (rust 1-1)

Tue 28 Aug, 18:51




Vanavond stond de 3e bekerwedstrijd voor ONR op het programma. Na 2 thuiswedstrijden mochten we nu uitspelen tegen de Griffioen. Bij winst of een gelijkspel zouden we niet meer in te halen zijn en dus doorgaan in de beker. Doordat een aantap spelers andere verplichtingen hadden moesten er wat andere spelers ingevlogen worden. Gelukkig konden Gerard, Harm-Jan, Tim, Karsten, Sander en Nick onze gelederen versterken. Ook, de net van zijn vakanties teruggekomen, Gert Jan melde zich nog bij de groep. Zo konden we met 14 spelers op pad.

Aangezien de Griffioen een klasse hoger spelen dan wij mochten we ze zeker niet onderschatten. Er moest dan ook scherp gestart worden. Vanaf de aftrap bleek dat beide teams er zin in hadden. Gezien het mooie voetbalweer van deze avond, zeker te begrijpen. ONR probeerde te voetballen, waar de Griffioen wat meer gokte op snelle uitbraken. De eerste grote kans was voor ONR. Een vrije trap werd prima genomen door, onze aanvoerder van deze avond, Marco. Hij wist de bal precies op het hoofd van Karsten te leggen, die de bal goed inkopte, 0-1 (10’). Het spel speelde zich vnl op het middenveld af. In de 25e minuut werd de bal verspeeld op het middenveld zodat de Griffioen met de bal weg kon. Hij omspeelde Marten en wist zo de 1-1 op het scorebord te zetten. Hierna vergat ONR te voetballen en ging meer de lange bal spelen, rekenend op de snelheid van Marnix en Matthijs. Dit was voor de Griffioen makkelijk verdedigen.  Wel wist ONR een aantal keer in de buurt van het doel te komen. Een prima voorzet van Sander werd door Michel over gekopt. Karsten raakt met een hard schot de paal. Marnix wist, na een prima actie, de bal op Matthijs voor te zetten. Helaas ging zijn inzet ook over. En ook een schot van Marnix ging nog over. Zo werd de rust bereikt met een 1-1 stand.

Tijdens de thee werd aangegeven dat we er meer de voetballende oplossingen gezocht moest worden. Daar zou de Griffioen veel meer pijn meegedaan kunnen worden. Jasper werd gewisseld voor Tim.

In de 2e helft werd er inderdaad veel meer gevoetbald. De spelers wisten elkaar goed te vinden. Daarnaast was er een prima inzet. Dit bracht ONR ook weer een aantal goede mogelijkheden. Het schot van Marnix ging over. Michel schoot naast. In de 55e minuut mocht Anko een vrije trap nemen. Hij wist de bal mooi op het doel te krullen maar de ,uitstekend kepende, keeper van de Griffioen wist de bal naast te tikken. ONR bleef goed voetballen. Marnix wist de bal op Tim te geven die zijn schot netjes in het doel zag belanden, 1-2. Hierna waren er twee goede mogelijkheden voor Matthijs, Zijn eerste schot ging naast en zijn volgende mogelijkheid werd gestopt door de keeper. ONR speelde de tegenstander aardig kapot. De conditie van onze spelers was al goed op orde. In de volgende 5 minuten wist ONR de Griffioen de laatste hoop te ontnemen. Michel zette de 1-3 op het scorebord. Een goede pass van Harm Jan op Michel bracht de 1-4. Tenslotte was het Tim die Michel wist aan te spelen die zo zijn hattrick kon maken en de 1-5 maakte. Met deze stand werd er na 90 minuten afgefloten.

Drie goede overwinningen achter elkaar in de bekercompetitie. ONR 2 is dus nog niet klaar met de bekercompetitie. Hopelijk kunnen we op 8 september ook goed starten aan de competitie.

Opstelling: Marten, Gerard, Marco (Nick), Jasper (Tim), Harm Jan, Sander (Gert Jan), Karsten, Anko, Matthijs, Michel en Marnix








Terug
 
 
Sponsorgalerie