Home > S2

Dinsdag 16 april 2013: Haulerwijkse Boys 2 - ONR 2, 4-2 (rust 3-0)

Wed 17 Apr, 06:04

Teleurstellend

Met voldoende spelers konden we op pad voor de inhaalwedstrijd tegen Haulerwijkse Boys. Een wedstrijd waarin de punten mee terug moesten gaan naar Roden. Helaas pakte dit anders uit. De opdracht om gelijk volop druk te zetten mislukte volkomen. ONR was absoluut niet wakker bij deze avondwedstrijd. Sesamstraat had blijkbaar een behoorlijke indruk gemaakt. In de rust heeft Hans het team wakker geschud. Dat bleek ook wel in de 2e helft waarin ONR veel scherper was, met meer druk speelde. Binnen 5 minuten bracht dit dan ook het doelpunt voor ONR, gescoord door Sander. ONR bleef het wel proberen. Al was het voetballend nog steeds niet goed. Door de inzet van ONR kreeg ONR een penalty. Deze werd door Sander onberispelijk ingeschoten. Ook Haulerwijks Boys wist in de 2e helft te scoren. Nu lijkt het dat ONR met 1-2 won. Niets is minder waar. Door de zeer slechte 1e helft stonden we met rust al met 3-0 achter. Hiermee kwam de eindstand dus op 4-2. Een teleurstellend resultaat. In de laatste wedstrijden van het seizoen moet het nog een tandje beter.

Opstelling: Marten Blommers, Maurits Booij (’46, Gerard Booij), Michel Kremer (’46, Bram de Brabander), Rolf Postma, Gert Jan Dam, Erik Kloosterman (’75, Stefan Lafontaine), Jelte Teitsma, Matthijs Dijkema, Don Keupink, Sander Cazemier