Fit Boys 3 - ONR 2, 5-0 (rust 3-0)

Sat 27 Oct, 13:18

Wie het weet mag het zeggen.

Vol goede moed gingen we met elkaar op stap. Tom Bijen en Sander Postma reisden met ons mee zodat we in ieder geval drie wissels op de bank hadden. Mede gezien de nog niet geheel herstelde spelers, Michel en Anko, geen overbodige luxe.

ONR begon goed aan de wedstrijd. Het veldspel was goed. De spelers wisten elkaar te vinden. De eerste mogelijkheid was voor Marnix. Hij werd door Michel weggestuurd en ging alleen richting de keeper. Helaas voor ONR was de keeper net wat sterker in deze situatie. Dit gaf in ieder geval moed. Het was ONR dat de eerste 20 minuten het spel maakte. Na een half uur spelen kreeg Fit Boys een penalty. Dit was de eerste kans voor hen in deze wedstrijd. Deze werd wel benut. Hierna werd het spel van ONR slordiger. Spelers waren meer alleen aan het voetballen dan met elkaar. Zo’n 5 minuten later wist Fit Boys de 2-0 op het scorebord te zetten. Een verkeerde terugspeelbal lag hieraan ten grondslag. Weer zo’n 8 minuten later kreeg Fit Boys hun 3e kans in de wedstrijd. Ook deze werd benut, 3-0. ONR wist niet echt kansen te creëren. Daar waar er een mogelijkheid was ging de bal naast of over. Met de achterstand werd de thee opgezocht.

In de 2e helft lag het niet aan de inzet van de spelers. Deze was er wel. Maar wat er niet was is de vraag. Ook nu werden er weinig mogelijkheden gecreëerd. Ook nu gingen de weinige kansen over of naast. Na zo’n 10 minuten in de 2e helft besloot Hans om achterin 1 op 1 te gaan spelen. Sander Cazemier kwam er in als extra aanvaller. Fit Boys loerde op de counter en wist nog twee keer hier gebruik van te maken. Zo werd de eindstand gebracht op 5-0. De uitslag doet vermoeden dat we tegen een goede tegenstander speelden. Dit was echter niet het geval. Met onze mogelijkheden was deze nederlaag niet nodig. Waardoor dat niet is gelukt is de vraag. Daarom: Wie het weet, mag het zeggen.

Opstelling: Marten Blommers, Jasper Klein, Michel Kremer (46’, Tom Bijen), Jordy van Aarssen, Leon Lammers (55’, Sander Cazemier), Gert Jan Dam, Anko v/d Knaap (’75, Sander Postma), Lars v/d Vlugt, Marnix Troudes, Erik Kloosterman en Jelte Teitsma.