Home > S2

Gorecht 2 - ONR 2, 4-3 (rust 0-1)

Sat 16 Mar, 14:48

Meer doelpunten dan punten.

Met 15 spelers gingen we op pad naar Haren voor de uitwedstrijd tegen Gorecht 2. Het weer was duidelijk beter dan een week terug. Voor de wedstrijd gaf Hans aan dat de lijn van de 2e helft van vorige week moest worden doorgezet. ONR speelde in de 1e helft compact. Liet de tegenstander het spel maken en probeerde met snelle uitbraken gevaarlijk te worden. Het grootste deel werd dan ook op het middenveld gespeeld. Er waren van beide kanten wat kleine mogelijkheden. In de 35e minuut werd Matthijs weggestuurd door Sander. Matthijs bedacht zich niet en wist de bal op een prima manier in het net te krijgen. Gorecht kreeg wel enkele mogelijkheden. Gelukkig stond de verdediging goed. Een vlak voor doel ingeschoten bal kon door Marten met een reflex naast getikt worden. Zo werd met een 0-1 voorsprong de rust bereikt.

In de rust werden nog wat punten op de bekende i gezet. De 2e helft begon goed. Al snel werd Sander door Erik weggestuurd. Dat Sander buitenspel stond werd niet opgemerkt doror de grensrechter. Hij wist de keeper te omspelen en de 0-2 op het scorebord te zetten. Een mooie start van een helft. Het spelbeeld was gelijk aan de 1e helft. Het grootste deel vond weer plaats op het middenveld. Gorecht wist eenvoudig terug te komen in de wedstrijd, 1-2. Dit gaf hen zeker moed om door te gaan. Ruim 10 minuten later wist Gorecht de stand gelijk te trekken, 2-2. ONR liet de kop niet hangen en probeerde weer de voorsprong te pakken. Helaas was het Gorecht die de 3-2 scoorde. Blijkbaar maakte dat in Gerard wat los. Een minuut later wist hij met een afstandschot, via binnenkant paal, het net te vinden, 3-3. Toch was het uiteindelijk Gorecht die als laatste lachte. Zo’n 8 minuten voor tijd wisten ze de 4-3 op het scorebord te zetten. Een zure pil voor ONR. Een punt was zeker verdiend geweest. Vermeldenswaardig is nog wel het debuut van Stephan. Na een lange tijd van blessures kon hij zijn eerste speelminuten maken dit seizoen.

Opstelling: Marten, Leon, Michel, Jasper, Lars (’45,Tom) , Erik, Jelte (’75, Stephan), Gert Jan, Matthijs, Don (’60, Gerard), Sander (’65, Merijn)