S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Hollandscheveld 2 - ONR 2, 2-1 (rust 2-0)

Sat 10 Nov, 15:28

ONR doet zichzelf tekort.

Een half uur voor de wedstrijd bleek dat Matthijs niet mee kon ivm zijn werk. Zo gingen we met 13 spelers op pad. Marten was vandaag gepromoveerd tot supporter. Dit ivm zijn blessure. Zijn plek onder de lat werd ingenomen door Sander, die dit prima deed.

ONR begon niet goed aan de wedstrijd. Veel spelers wisten niet wie hun tegenstander was en wie ze dus moesten dekken. Dit gaf de tegenstander de gelegenheid om snel op voorsprong te komen. In de 10e minuut wisten ze de 1-0 op het scorebord te zetten. 7 minuten daarna wisten ze de 2-0 te maken. Dit keer vanuit buitenspel, wat door onze grens anders beoordeeld werd, helaas.

Pas in het laatste kwartier van de eerste helft ging ONR beter spelen. De paar kansjes die er kwamen werden helaas niet benut.

In de rust werden de punten op de i gezet. De 2e helft werd gestart vanuit 3-5-2. Zo werd voor elke speler duidelijk welke speler zij moesten opvangen. Dit bleek zeker te helpen. ONR was de 2e helft beter bij de les en speelde beter dan in het eerste bedrijf. In de 65e minuut was het Michel die Marnix wist te bedienen. Hij dacht niet na en wist de bal in het doel te leggen, 2-1. Dit gaf ONR de nodige moed. Er werd alles aan gedaan om ook de gelijkmaker te scoren. Helaas gingen de doelpogingen naast en over en niet het doel in, zodat de eindstand 2-1 bleef.

ONR heeft zich in de 2e helft weten te herpakken en liet de kop niet hangen. Dit biedt weer perspectief voor de wedstrijd van volgende week. Dit keer thuis tegen CSVC.

Opstelling: Sander, Gerard, Jordy, Jasper, Lars (’55, Leon), Gert Jan, Erik (’65, Tom), Anko, Marnix, Michel, Marnix