Marum 2 - ONR 2 4-1 (1-0)

Sat 24 Sep, 08:22

Marten is ook deze situatie de baas.

ONR verliest de eerste punten.

Deze wedstrijd verdient geen heel verhaal. De eerste helft werd er gespeeld in twee linies. De verbinding tussen verdediging en aanval ontbrak. Hierdoor kwam ONR niet aan voetballen toe. Na een halfuur spelen moest Marco vervangen worden en kwam Matthijs er in.

Vanuit een dood spelmoment wist Marum te scoren. Het was dat Marten drie keer goed wist in te grijpen anders had er een grotere ruststand op het scorebord gestaan dan de 1-0 die er nu stond.

In de rust werden de punten op de i gezet.

In de tweede helft kwam ONR wat meer aan het voetballen toe. Thom zorgde ervoor dat zijn tegenstander achter hem aan moest lopen ipv hij achter zijn tegenstander. Hierdoor werd deze speler ook wat minder gevaarlijk. Toch was het Marum dat de 2-0 op het scorebord zette. Wederom uit een dood spelmoment. Bouke kwam er in voor Erik. Dit bleek een gouden wissel. Hij was er nog maar net in of hij had de 2-1 op het scorebord gezet. Toch was het daarna weer de beurt aan Marum. Ook nu weer uit een dood spelmoment werd de 3-1 gemaakt. ONR probeerde het wel en kwam ook wel richting de marummer keeper, maar grote doelkansen leverde dit niet op. Uiteindelijk wisr Marum de 4-1 te maken. Dit keer vanuit een snelle counter.

Een verdiende overwinning voor een tegenstander die net wat verder is dan wij.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Friese Boys. Dan moeten we de draad weer oppakken en de drie punten thuis houden.

Opstelling: Marten, Anne (Jordy), Chris, Jasper, Gert Jan, Erik (Bouke), Thom, Leon, Jelte, Marco (Matthijs) en Marnix