Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR 2 - Friese Boys 2, 9-4 (5-1)

Sat 01 Oct, 12:59

Door: Dick




Gelegenheids laatste man Jordy.

ONR pakt de 'winstdraad' weer op.

Tot vlak voor het beginsignaal moest er gepuzzeld worden aan de opstelling. Voor de wedstrijd hadden we niet de bschikking over: Chris, Tom (beide hadden andere verplichtingen), Rob, Mark Jan (beide geblesseerd) en Gert Jan (ziek). Gelukkig waren Jordy en Bouke beide ingevlogen, respectievelijk vanuit Middelburg en Amsterdam, zodat we toch met twee wissels konden starten.

De wedstrijd begon redelijk gelijk opgaand, waarbij de betere moglijkheden voor ONR waren. Op een gegeven moment vond Thom het tijd worden voor het eerste doelpunt. Hij ging goed alleen door en maakte de kans zelf goed af, 1-0. Hierna was het twee keer Jelte die het doelnet wist te vinden, 2-0 en 3-0. Hierna wist Friese Boys de 3-1 t maken. Direct hierna werd Marnix goed aangespeeld. Met zijn rug naar het doel wist hij zo te draaien en uit te halen dat de 4-1 op het scorebord kwam te staan. Voor rust maakte Matthijs de 5-1. Hiermee kon gerust gaan worden.

Na rust begon ONR niet scherp genoeg. Friese Boys wist twee keer te scoren en hiermee de stand terug te brengen tot 5-3. Hierna pakte ONR het weer op. Door doelpunten van Marnix, Jelte, Bouke en weer Jelte wist ONR uit te lopen naar 9-3. Ondertussen had Marten een aantal mogelijkheden van Friese Boys al vakkundig om zeep geholpen. Het slotoffensief was voor Friese Boys. Zij zette de 9-4 op het scorebord. Dit was ook de einduitslag. Hiermee nesteld ONR zich op een prima 3e plaats in de competitie. Hopelijk kan deze lijn volgende week tegen RWF worden doorgezet.

Opstelling: Marten, Anne, Jordy, Jasper, Leon, Erik, Thom, Matthijs (Bouke), Jelte, Marnix en Marco (Pieter)


Links:

ONR 2 - Friese Boys 2







Terug
 
 
Sponsorgalerie