Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR 2 - Haulerwijkse Boys 2 3-2 (1-2)

Sat 17 Sep, 04:44

Door: Dick




Marnix scoorde in de laatste minuut het winnende doelpunt.

ONR toont weer veerkracht! Na vorige week de eerste drie punten van het seizoen tegen Zwaagwesteinde gepakt te hebben, stond voor ONR zaterdag de wedstrijd tegen Haulerwijkse boys op het programma.

Hans hamerde op een scherp begin. Direct druk op de tegenstander, concentratie bij de spelers en lekker voetballen.

Dit alles kwam er maar spaarzaam uit. ONR begon ongeconcentreerd en het middenveld was in de beginfase duidelijk zoekende. Hierdoor ontstond aardig wat ruimte voor Haulerwijk om te voetballen. Dit leverde al vrij vroeg de 0-1 voor Haulerwijkse boys op, een mooie aanval met vlot combinatiespel werd keurig afgerond door de handige spits van Haulerwijkse boys.

ONR leek wakker te schrikken en zocht nu veelvuldig de aanval. Ook was er sprake van heel aardig voetbal van achteruit. Veel werden de flanken met Matthijs en Marnix gezocht. Dit leverde twee enorme kansen op. Marnix werd twee maal voor open doel gezet, maar de grasmat en de bal werkten tegen. De bal was een beetje te zacht en daarnaast hebben we het bekende polletje zullen we maar zeggen. Halverwege de tweede helft heeft ONR weer een slaapmomentje, vergelijkbaar met de 0-1. De bal gaat vlot rond bij de Haulerwijkse boys, wederom over de rechterkant en wederom goed afgerond. 0-2.

Na weer een goede aanval van ONR wordt de bal hoog richting Jelte gespeeld, die in duel met een verdediger succesvol appelleert voor hands! Jelte krijgt een penal en neemt ook zelf de verantwoordelijkheid. Hij schiet hem keurig binnen, wat de stand op 1-2 brengt.

 

In de rust heeft Hans zijn mannen opgepept en duidelijk gemaakt dat ONR hier met niks minder dan de winst van het veld mag stappen!

 

ONR ging door met voetballen, het probeerde rustig op te bouwen en zo uiteindelijk de twee vleugelflitsers te bereiken. Dit leverde veelvuldig gevaar op. Het combinatiespel tussen de het middenveld en aanval was prima, en dit leverde uiteindelijk de 2-2 van Matthijs op. Hierna leek ONR wat weg te zakken en kreeg Haulerwijkse boys meer tijd om te voetballen. Het spel werd van beide kanten stukken agressiever en van goed voetbal was nauwelijks nog sprake. Gelukkig trad de scheidsrechter een aantal keren goed op aan beide kanten, waardoor het duel niet ontspoorde. Maar het lukte ONR lange tijd niet druk te zetten op de achterhoede van Haulerwijkse boys, tot 1 minuut voor tijd. Een goede actie langs de lijn met als eindresultaat een strakke voorzet werd door Marnix binnengetikt wat de 3-2 eindstand opleverde. ONR doet nu met 6 punten uit twee wedstrijden keurig bovenin mee.

 

Opstelling: Marten, Jasper, Gert Jan, Chris, Leon, Mark Jan, Thom (Tom), Pieter (Marco), Matthijs, Jelte, Marnix








Terug
 
 
Sponsorgalerie