Home > S2

ONR 2 - Sc Angelslo 2, 3-4 (rust 1-3)

Sat 09 Mar, 18:17

'Penalty wedstrijd'

Op een druilerige zaterdag, op een niet al te best veld, werd er afgetrapt tegen Sc Angelslo. De wedstrijd begon zo als het weer was, slecht. Al in de 2e minuut kregen we een penalty tegen. Deze werd goed binnengeschoten, 0-1. Met de bal werd er aardig gevoetbald door ONR. Zonder bal was er te weinig beweging. ONR probeerde het wel. Toch was het Sc Agelslo die de 0-2 (’20) op het scorebord zette. Niet lang daarna werd het ook nog 0-3 (’25). De spelers lieten het hoofd niet hangen. Uit een corner van Matthijs wist Michel de bal in te koppen, 1-3. Met deze stand werd de thee opgezocht. Deze was hard nodig om iedereen weer een beetje warm te krijgen.

De 2e helft werd beter begonnen. Al in de 46e minuut was het Erik die vanaf de middenlijn een voorzet wilde geven. Deze werd door iedereen gemist. Blijkbaar had de bal wel de opdracht meegekregen om in het doel te eindigen. Deze opdracht werd goed uitgevoerd en zo kwam ONR weer helemaal terug in de wedstrijd, 2-3. Niet lang daarna kreeg ONR een penalty. Deze werd door Anko ingeschoten en helaas voor ons had de keeper de goede hoek gegokt en wist de bal te keren. ONR bleef geloven in een goed resultaat. In de 55e minuut was het Matthijs die de bal prima tegen de touwen wist te schieten, 3-3. ONR kreeg nog kansen op meer, maar dit lukte telkens net niet. Bij een uitbraak van Agelslo raakte Leon de tegenstander wat ongelukkig. Deze ging met een duik naar de grond. De toegekende penalty werd wederom gemaakt door Angelslo, 3-4. In de resterende tijd wist ONR niet meer te scoren. Wel werd een speler van Angelslo, terecht, met rood van het veld gestuurd ivm veel te hard doorgaan op de keeper. Zo werd de warme kleedkamer opgezocht met een 3-4 eindstand.

Opstelling: Marten, Leon, Gerard, Gert Jan, Lars (’53, Jasper), Michel, Erik, Anko (’65, Tom), Matthijs, Jelte en Don (’60, Sander)