ONR 2 - WTOC 2 0-0 (0-0)

Sat 15 Oct, 06:23

Man off the Match!

ONR wint één punt.

Vooraf moest eerst het keepersprobleem worden opgelost. Marten kon niet mee doen ivm een blessure. Hiervoor in de plaats zou Danny Blaauwwiekel mee doen, keeper van A1. Door zijn rode kaart, in de wedstrijd met a1, viel ook hij af. Snel moest er dus nog een keeper van huis gebeld worden. Gelukkig was Martijn Terpstra, keeper van B1, bereid om het doel van het 2e deze wedstrijd te verdedigen. Tom Hidding is weer helemaal hersteld van zijn blessure en begon voor het eerst deze competitie in de basis.

De tegenstander begon aardig fel aan de wedstrijd. Ze zaten kort op onze spelers. Hierdoor kwam ONR niet echt in het spel. De controle over de bal was er ook niet altijd even goed. Het was dat Martijn een uitstekende wedstrijd stond te keepen. Hij wist in de 1e helft een paar goede reddingen te verrichten waardoor de tegenstander niet echt gevaarlijk werd. Ook ONR wist niet echt gevaarlijk te worden. Een prima Aktie van Marnix aan de rechterkant, gevolgd door een goede voorzet kon net niet door Marco in het doel worden gewerkt. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft liet een zelfde beeld zien. Beide ploegen wilden wel, maar konden niet echt. De voorhoede spelers van WTOC wisten het net niet te vinden. Waar ze wat gevaarlijker waren was Martijn op zijn post. Ook ONR wist niet echt grote kansen te creëren. De wedstrijd eindigde dan ook zoals deze begonnen was, 0-0.

Opstelling: Martijn, Leon, Tom, Jasper, Anne, Erik (Thom), Gert Jan, Marnix, Jelte, Matthijs (Chris), Marco (Pieter)