Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR 2 - Zuidlaren 2, 1-1 (rust 1-0)

Sat 13 Apr, 14:55




ONR pakt tweede punt na de winterstop.

’s Morgens als je wakker wordt denk je 13 spelers te hebben. Nog maar net wakker komt er een bericht van Jasper binnen. Hij heeft op vrijdagavond een poging gedaan tot zaalvoetballen. Hierbij is hij gevallen en verkeerd terecht gekomen. Zijn pijnlijke heup belet hem te spelen. Op het voetbalveld blijkt Stefan ook niet fit genoeg te zijn om te kunnen spelen. Dan heb je nog 11 spelers tot je beschikking. Voor Hans de taak om deze 11 spelers op de juiste posities te zetten. Het was iedereen duidelijk dat ze er vandaag vol voor moesten gaan. De eerste 10 minuten moest er vol druk gezet worden op de tegenstander. Dit lukte aardig. ONR had het betere van het spel. Zuidlaren kon niet echt een vuist maken. Na 30 minuten mocht Erik een corner nemen. Hij legde de bal goed voor het doel. De Zuidlaarderverdediging kreeg de bal niet weg. Sander kon de bal het juiste zetje geven zodat de bal het doel in verdween, 1-0. Dit gaf ONR de nodige moed en inspiratie. ONR bleef goed voetbal op de mat leggen. De spelers wisten elkaar te vinden. Ook de getrainde driehoekjes kwamen er dit keer uit. Er werd goed voor elkaar gewerkt. Zo werd de thee met een voorsprong opgezocht.

In de rust bleek dat iedereen wel tevreden was met het vertoonde spel. Ook de 2e helft moest er de eerste 10 minuten volop druk gezet worden. Wel werd gewaarschuwd dat Zuidlaren wel uit een ander vaatje zou proberen te tappen.

ONR startte weer goed. Echte grote mogelijkheden kwamen er echter niet. Ook werd er weinig tot niets weggegeven. Eén moment van wat verslapping leidde de gelijkmaker in, 1-1. ONR probeerde het wel, maar in de 2e helft was Zuidlaren wat beter. Na 90 minuten stond er dan ook een terechte 1-1 op het scorebord. Het team verdient een groot compliment. Met 11 spelers hebben ze de 90 minuten vol gemaakt. De inzet was uitstekend en het spel was bij vlagen goed. Nog een paar wedstrijden zo er tegen aan en de competitie kan positief worden afgesloten.

Dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Haulerwijkse Boys.

Opstelling: Marten Blommers, Leon Lammers, Gerard Booij, Michel Kremer, Lars v/d Vlugt, Jelte Teitsma, Erik Kloosterman, Gert Jan Dam, Matthijs Dijkema, Don Keupink, Sander Cazemier.

Scheidsrechter: S. Ottens








Terug
 
 
Sponsorgalerie