Home > S2

ONR 2 - Zwaagwesteinde 2 5-3 (1-2)

Fri 09 Sep, 11:03

Jelte weet 2 keer te scoren.

ONR wint eerste competitiewedstrijd! ONR heeft de eerste drie punten van de competitie in Roden weten te houden. We kwamen niet goed uit de startblokken. Al vroeg in de wedstrijd wist Zwaagwesteinde de 0-1 op het scorebord te zetten. Gelukkig werden we toen wakker en begonnen we betr te spelen. Het was Jelte die de 1-1 wist te scoren. Vlak voor rust wist Zwaagwesteinde de 1-2 te maken. Dit was ook de ruststand. In de rust zette Hans de spelers op scherp. De tweede helft moest beter en geconcentreerd begonnen worden. Er waren zeker mogelijkheden voor een goed resultaat. Dit pakte de spelers dan ook op. Op een gegeven moment ging Jelte het strafschopgebied in. De tegenstander wist niet anders te doen dan hem beet te pakken. Hierbij ging Jelte onderuit en werd ons een penalty toegekend. Deze werd zonder problemen gescoord door Jelte, 2-2. Matthijs wist hierna de eerste voorsprong van het seizoen op ht scorebord te zetten, 3-2. Hierna wit Zwaagwesteinde toch de gelijkmaker te maken, 3-3. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te lopen. Zwaagwesteinde zette vol op de aanval in. Hierdoor ontstond er meer ruimte achter hun verdediging. Onze snelle Marnix wist hiervan t profiteren en zette de 4-3 op het scorebord. Marco was de laatste deze middag die het doel wist te vinden. Sterk invallend maakte hij de 5-3. In de laatste minuten zette Zwaagwesteinde nog wel aan. Met volle energie wist ONR de overwinning uit het vuur te slepen. Een mooi begin van de competitie!

Opstelling: Marten, Anne (Jasper), Gert Jan, Chris, Leon, Mark Jan, Thom, Matthijs, Jelte, Marnix, Rob (Marco)