Sat 29 Oct, 07:14

Invalkeeper Pieter.

ONR krijgt niet wat het verdient.

In de eerste 10 minuten gebeurt er niet veel. Aan beide kanten gaan kansen.
In de -14e- minuut onderschept Jelte de bal op het middenveld, deze speelt hem naar Erik die de keeper voor zijn goal ziet staan en het probeert, het schot is alleen niet precies genoeg
In de -23e- minuut nam Tom een corner, deze valt net buiten de 16 voor de voeten van Matthijs, hij denkt niet na en streept de bal de linker kruising in. (0-1)
Na een half uur krijgt rottevalle een cadeautje van de scheids, een penalty. Deze wordt langs onze gelegenheidskeeper Pieter ingeschoten (1-1).
'42- Na een goede actie van Matthijs geeft hij de bal voor, Jelte kan net niet inkoppen, en Erik komt er ook net niet bij. Jammer.

-rust-

In de -56e- minuut komt er een voorzet van Rottevalle, spits staat vrij, deze kopt de bal erin, maar staat buitenspel. Afgekeurd
61' - actie van Jelte, hij kan door op de keeper, alleen wordt hij op een hele vieze manier van achter onderuit getrapt, had diep donker rood moeten zijn, maar heel onverwachts krijgt hij geen rood en geen geel, vreemd.
70' Matthijs zet een speler onder druk, hij onderschept de bal en kan door. Alleen de scheids maakt een vreemde beslissing, overtreding Matthijs?
72' overtreding Jasper, penalty. (2-1)
85' - 1 op 1 actie van Rottevalle, hele goede redding Pieter.

Ook Jelte wordt binnen het strafschopgebied onderuit gehaald. Zijn val wordt door de fluitist als 'te mooi' aangemerkt en daarom wordt er geen strafschop gegeven.

Met de einduitslag zal Rottevalle zeker gelukkig zijn. We kunnen stellen dat deze overwinning niet terecht was. Een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest. Voor Rottevalle het geluk dat zij thuis speelden. Nog een geluk voor de tegenstander dat de gele kaart die hun speler, terecht, kreeg niet op het wedstrijdformulier terug te vinden was. Het kan maar meezitten….

Opstelling: Pieter, Anne, Chris, Jasper (Marco), Leon, Tom, Gert Jan, Matthijs, Jelte, Marnix, Erik (Bouke)