VEV'67 3 - ONR 2, 0-0 (0-0)

Sat 12 Nov, 18:58

Marnix krijgt de laatste aanwijzingen van Hans.

De punten worden gedeeld.

Na een week verplichte rust mocht het 2e weer het veld in. Vooraf moest er wat moeite gedaan worden om voldoende spelers mee te kunnen krijgen. Marnix Rodenboog maakte zijn ‘come-back’ als keeper. Lyckele Dam en Peter Aardema waren bereid om als wisselspeler mee te gaan, ook al hadden ze al een wedstrijd met de A1 in de benen. Door de wereldreis van Leon moets er geschoven worden in de verdediging. Jasper schoof door naar de linksbackpositie en Gert Jan kwam als voorstopper te spelen. Beide spelers vulden hun nieuwe plek prima in.

In verband met een vol programma bij VEV ’67 begon de wedstrijd om 17.15 uur. Dit gaf de spelers in ieder geval de gelegenheid om goed uitgeslapen, uitgerust en wakker aan de wedstrijd te beginnen. Dit lukte dan ook goed. VEV begon fel aan de wedstrijd. ONR bleef rustig ondanks dat VEV volop druk zette. ONR wist elkaar goed te vinden. Beide ploegen wisten hun kansen te creëren. Hierbij stond Marnix goed op zijn post. Twee keer moest hij handelend  optreden. De eerste keer kon hij de bal met zijn vingertoppen naast tikken. De tweede keer moest de bal uit de hoek van het doel gehaald worden. De kansen die ONR kreeg gingen helaas net naast of over. Ook de schoten vanuit de tweede lijn bereikten uiteindelijk het net niet. Ook VEV wist het doelnet niet te vinden. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft liet een zelfde beeld zien. Beide teams wilden voetballen en deden dit ook. Helaas voor beide teams werd het doelnet niet gevonden, zodat de eindstand ook 0-0 was.

Voor de neutrale toeschouwer was het een leuke wedstrijd om te zien. Deze werd uitstekend geleid door de scheidsrechter. Floten alle clubscheidsrechters maar op deze manier. Beide teams kunnen wel leven met de puntendeling.

Opstelling: Marnix Rodenboog, Anne Land, Chris van Rij, Gert Jan Dam, Jasper Klein (Lyckele Dam), Tom Hidding, Pieter Lont, Jelte Teitsma, Marco Fokkema (Peter Aardema), Erik Kloosterman en Marnix Troudes