Home > S3

ONR3-HHCombi 1 6-0

Sun 23 Oct, 14:35

ONR eenvoudig langs HHCombi

Vandaag stond de wedstrijd tegen HHCombi op het program. Dit was een volledig onbekende tegenstander. Na gedegen onderzoek bleek deze tegenstander uit het pittoreske Hooghalen te komen. Of was het toch Hijken….Het enige en eerste elftal van de zaterdag afdeling moest de prooi worden van ONR3. Voorafgaand aan deze wedstrijd moest er eerst het één en ander worden besproken. De aanvoerder wist te melden dat hij gebeld was door een verontruste spelers vrouw. Aangezien de thuiswedstrijden al om 12:30 uur beginnen (en dus al om 14:15 uur zijn afgelopen) kunnen de heren spelers ruim voordat de piepers gaar zijn thuis zijn. Niet vreemd dus de eerder genoemde spelers vrouw om 18:30 uur de telefoon ter hand nam en belde naar de dag en nacht bereikbare verantwoordelijke elftal begeleider met de vraag waar manlief bleef. Enfin, hier blijkt maar weer eens uit dat achter iedere succesvolle voetballer een goede, degelijke en af en toe in lingerie kokende huisvrouw moet staan. Over naar de wedstrijd. Het basis elftal werd gevormd door: Gert-Jan, Roelf, Jan, Bert. Peter, Rene H, Jeroen, Rene S, Ronald, Ludwig en Maurits. George en Tony begonnen in de wissel en Joris had zich afgemeld voor deze wedstrijd. HHCombi bracht de bal in beweging en zocht meteen de aanval op. De lange bal kon echter vrij eenvoudig door Gert-Jan worden opgepakt waardoor de oranjehemden aan aanvallen konden gaan denken. Met Peter en Rene H. centraal op het middenveld leek de technische staf een juiste keus te hebben gemaakt. Er werd gestrooid met steekpasjes richting de snelle buitenspelers die op hun beurt de vrije man konden gaan zoeken voor de goal. Zo werd er in een kort tijdsbestek drie maal gescoord tegen een tegenstander die bij lange na niet bij machte was hier iets tegenover te zetten. Drie maal was het Bert die de assist achter zijn naam mocht schrijven. De eerste voorzet belande bij de mee op gekomen Rene die verwoestend hard uithaalde en zijn schot vervolgens tergend langzaam onder de voet van de blunderende goalie door zag gaan. De tweede en derde goal werden door Ludwig beheerst bij de tweede paal in het netje gelegd. Bert moest aan het einde van de eerste helft de strijd staken door een mysterieuze blessure aan zijn arm en werd vervangen door Tony.

In de rust was er vooral rust en weer thee MET suiker. Kwam George erin voor Ronald (moest weer suikerbieten plukken) en werd er besloten om de tweede helft relaxed een balletje te trappen en proberen om nog wat uit te lopen.

De tweede helft was net zo als de eerste helft: Eenrichtingsverkeer richting de goal van HHcombi. Ludwig schoot zijn derde van deze middag in het begin van de 2de helft tegen de touwen. George teste de goalie van HHCombi een paar keer met wat afstandschoten en Tony brak goed door het middenveld van HHCombi en kon zo alleen op de keeper af en schoot laag in de hoek de 5-0 binnen. Het slotakkoord kwam deze middag van Ludwig. Die werd met een geplaatste diepe bal alleen voor de keeper gezet en deze werd beheerst omspeeld en de bal belande in de lege goal en zo werd de 6-0 eindstand op het scoreboard gezet. Volgende week de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Opende. Kan ONR de 3 punten meenemen naar Roden?