Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S3
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR3-LTC5 2-2

Tue 08 Nov, 19:04





ONR speelt gelijk tegen de koploper

Wederom werd er net als tegen ACV een thuis duel te laat begonnen. Dit keer was een zekere B van H de shirts vergeten. De vrouw was het weekend weg dus alles was thuis wat ontregeld. Gelijk kwam de vraag of er iemand met de auto was om de shirts te kunnen halen, maar de derde helft is ook belangrijk dus iedereen was op de fietse met de banden vol met wind. B van H snel het complex over waar hij met zijn charmes een dame zo ver kreeg om met de auto de shirts te gaan halen. Je zou verwachten dat als ze met de auto gaan ze ook snel weer bij ONR terug zouden zijn met de shirts, maar niets was minder waar, want het duurde toch nog een min of 15 dat ze weer terug waren. Het gerucht gaat nu dat er in die periode iets moois is opgebloeid tussen B. van H en de dame, daarom waren ze ook wat verlaat. We houden u op de hoogte van deze prille romance.

Nou…….shirts gearriveerd, snel omkleden en naar het veld waar LTC al een tijdje stond te wachten (Zo valt er in het verslag van LTC te lezen dat de mannetje van LTC dit niet zo leuk vonden, shit happens).
Door blessures van onze ausputzer Roelf en fast Rene en de afwezige der bomber Joris moest de opstelling wat aangepast worden. In de goal de zwarte panter Gert-Jan, centraal Jan Cannavaro en der kaiser Chris, rechtsback ragazzo d'oro Maurits die met al een wedstrijd in de benen gewoon weer 90 min lang de rechterflank verdedigde, linksback super Johan die weer, na een operatie, als van ouds zijn tegenstander een lastige middag bezorgde. Op het middenveld rechts koning assist Bert, centraal midden de parel van Roden Pieter en el principe Peter en op links onze Syrische baltovenaar George. Voorin de spitsen Luca Tony en de witte veder Ronald en als reserve de spijker Jeroen.

 De wedstrijd begon wat rommelig op een slecht bespeelbaar veld. Het was van beide kanten vooral vechtvoetbal met veel inzet. Toch had ONR de grootste kansen om de score te openen, maar ONR miste net even de scherpte om de kansen af te maken. Ronald kon tot 2 keer toe net niet zijn schoen tegen een voorzet krijgen en Pieter kopte een voorzet van Tony net naast. ONR werd nog in de eerste helft een 100% penal onthouden. Bert zette zich goed door op rechts gaf de bal voor op de inkomende Tony, maar deze werd voordat de bal er was van achteren neergehaald. Dit ontging de scheids en werd de wedstrijd via de keeper van LTC weer voortgezet. Jammer…….maar helaas.
Waar ONR een penal werd onthouden kreeg LTC er wel één (cadeau). Jan maakte een sliding in de 16 OP de bal waarbij de speler van LTC ook onderuit ging. De spelers van LTC begonnen gelijk als een stelletje gillende keukenmeiden te schreeuwen om een penal die ze uiteindelijk ook nog kregen. Deze werd benut en zo stond de 0-1 ruststand op het scoreboard.

In de rust werd het strijdlied gezongen, alles weer op scherp gezet en werd er met volle moed de tweede helft ingezet.

Waar naar enkele minuten de 0-2 achter Gert-Jan lag. De rechtshalf van LTC kon ongehinderd de achterlijn halen en de bal terug leggen op de spits die de bal in de verre hoek deed belanden.
Nadat ONR zich weer had herpakt ging men opzoek naar de anschlusstreffer. En die kwam er ook via een penal. Een verdediger van LTC kreeg de bal tegen de hand in de 16 of…….ging de hand ging naar de bal? Maar goed……..de penal werd onberispelijk in het doel geschoten door Ronald, 1-2.
Jeroen kwam erin voor de moe gestreden Johan. Het spel golfde na de anschlusstreffer op en neer waarbij zowel LTC als ONR kansen kregen om te scoren. De voorzetten van George misten in deze fase nog wat scherpte. Maar vlak voor tijd werd een goede voorzet van George door Ronald via de binnenkant van de paal in het doelgekopt, 2-2. ONR ging nog voor de 3 punten, maar de tijd was te kort om dit nog te realiseren. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2 gelijkspel. 1 punt gewonnen of 2 verloren? Het is trouwens wel een beetje jammer dat LTC in hun verslag zo zitten te mekkeren over hoe de wedstrijd werd geleid. Misschien zelf wat beter gaan voetballen helpt ook. En ze zouden de wedstrijd voor 80% hebben gedomineerd!!!!!???? Misschien 20% in de kleedkamer en 20% in de kantine van LTC. 60-40 voor ONR lijkt me realistische. Volgende week de uitwedstrijd tegen Fitboys.
 

El reporter








Terug
 
 
Sponsorgalerie