E2 verliest uit tegen VEV E2.

Zaterdag 26 oktober 2013, het is gelukkig droog. Voor de was maakt dat overigens niet uit. Want op het kunstgrasveld van de Leekster ploeg wordt je niet vies. Emma, Jasper, Jesper, Julian, Jurian, Marco, Tieme, Wessel. Dat is de...[meer...]

20.10.2013

Thuis tegen Waskemeer

Zaterdag 19 oktober speelden we ’s morgens om 9 uur al een wedstrijd tegen  Waskemeer. Het was een leuke wedstrijd met aan beide kanten een heleboel kansen. De eerste helft stonden we voor met 2-0. Na de rust werd het al...[meer...]

17.10.2013

Verslag Grootegast - ONR

We moesten spelen tegen Grootegast. We moesten al heel vroeg vertrekken, namelijk al om 7.45 uur. Eerst moesten we Vincent Fonk ophalen. Hij moest invallen omdat Jesper met zijn familie aan het genieten was van een weekendje...[meer...]

16.10.2013

Wedstrijden 19 en 26 oktober

Hallo allemaal, Zaterdag de 17de voetballen we tegen Waskemeer. We doen dit thuis om 9 uur, aanwezig om 8.20 uur.De was is voor Boerema.Het verslag is voor Huistra. (Dit graag zondag bij Eise aanleveren!)  De...[meer...]

07.10.2013

Zwaarbevochten overwinning ONR E2

In een wedstrijd met meerdere gezichten wist E2 uiteindelijk toch de overwinning te behalen. Na een zwak begin (had iedereen naar the Voice gekeken?) stonden we al snel met 0-2 achter. Het publiek begon zich al ernstig zorgen te...[meer...]