De derby tegen Roden E4!

We spelen thuis tegen Roden E4.

Roelf kan er vandaag niet bij zijn, hij is met C1 naar Drachten. Erik ten Brink coacht ons daarom.

Wegens het niet kunnen spelen van Erik (hij moedigt ons wel aan via de zijlijn), komt Tieme Kort ons team versterken.

We beginnen vol goede moed, maar doordat de tegenstander goed overspeelt valt na 10 minuten toch het eerste tegendoelpunt. En heel snel daarna de tweede.

En dan komt onze kans: Tieme Kort passt naar Marco en Marco scóóóóóóóóóóóóóóóórt nét niet, helaas wordt de bal door de keeper net naast de paal getikt.

Gelukkig voor ons redt Jesper veel ballen. Toch valt de derde treffer voor E4 ook nog in de eerste helft. Daarna is het rust.

In de pauze moedigt Erik ons aan om meer over te spelen, dus we gaan er weer tegenaan! Thomas wordt extra gestimuleerd om te scoren (€) en dat werkt: hij zet de stand op 1-3.

Onze aanvallen komen daarna echter steeds niet ver genoeg, de bal wordt door de tegenstander keer op keer weggekaapt, waarna zij nog drie keer scoren.

Eindstand 1-6. Volgende keer beter.