09.12.2013 21:45 Leeftijd: 200 days

De laatste buitenwedstrijd!

We moesten de laatste wedstrijd van dit buiten seizoen spelen tegen Zevenhuizen.

Als zij zouden winnen zouden ze tweede worden in de competitie. Als wij niet te dik zouden verliezen zouden we nog niet als laatste te hoeven eindigen, aangezien we vorige week de belangrijke wedstrijd tegen TLC hebben verloren met 3 tegen 0.

Aangezien Jesper een weekendje weg was en Tieme ziek waren er gelukkig 2 vervangers bereid gevonden om met ons mee te doen. Duncan op doel en Kevin op het middenveld.

Erik probeerde ook weer een wedstrijd mee te doen na zijn afwezigheid door een knie blessure, zodat we ook konden doorwisselen.

De wedstrijd begon zoals alle andere wedstrijden. Het is net of er eerst een paar doelpunten moeten worden gemaakt door de tegenstander om wakker te worden. We lieten Zevenhuizen makkelijk voetballen en Duncan had het heel druk om alle ballen tegen te houden. Gelukkig was hij wel op tijd wakker anders was het misschien nog erger geworden. Binnen korte tijd stonden we met 3-0 achter, ook met een wakkere Duncan was er geen houden aan.  Zevenhuizen had behendige spelers en kapten en dribbelden makkelijk langs ons. Toen opeen scoorden we en gingen iets beter over spelen en lukten er goede passes. En toen werd en nog een keer gescoord en nog een keer. Tot dat vlak voor rust zij nog een keer scoorden en we gingen rusten met 4-3 achter.

Na een lekker bekertje ranja en oppeppende woorden van de coach werd er aan de tweede helft begonnen. Eigenlijk begon die als de eerste helft. We begonnen weer met voetballen toen de tegenstander weer twee keer had gescoord. Daarna was het een gelijkwaardige wedstrijd. Uiteindelijk is de wedstrijd met 8 tegen 6 verloren, waardoor Zevenhuizen als tweede in de competitie is geëindigd. Om van de nummer twee te  verliezen is niet erg. Er werd de tweede helft gewoon goed gespeeld.

Als iedereen op tijd wakker is en misschien de avond voor de wedstrijd al rekening houd met de wedstrijd komt het straks allemaal goed.