26.08.2013 17:58 Leeftijd: 305 days

De Vogels - ONR

Afgelopen zaterdag stond de eerste officiële wedstrijd van ONR1 op het programma. Het betrof een wedstrijd voor de beker tegen De Vogels. Met een mooie 1-6 overwinning op Glimmen, afgelopen dinsdag, in het achterhoofd beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Met een selectie die nog verre van op sterkte was ( mede door werk, vakantie en blessures hadden we 12 man en Marnix die in de 2e helft aansloot ) werd er om 14:15 afgetrapt op het veld van De Vogels. De eerste kans van de wedstrijd was voor Leon. Zijn schot miste kracht en werd door een verdediger van De Vogels nog aan geraakt waardoor Bram een hoekschop mocht nemen. De corner van Bram was prima alleen werd er een duw fout gemaakt door een van onze spelers waardoor De Vogels een vrije trap mochten nemen. De bal werd vlak daarna weer eenvoudig door Hein op het middenveld onderschept. Uit de daarop volgende de aanval wisten onze aanvallers het net nog niet te vinden waarna De Vogels een aanval slecht uitspeelden. De voorzet werd eenvoudig door Harmen gepakt. De volgende kans was van Timmie maar hij sprong ietwat onzorgvuldig om met deze opgelegde kans waardoor het na een kwartier spelen nog steeds 0-0 stond ipv 0-2. Even later was het Leon die met een mooie pass de vrij staande Mitchell bereikte en die kon dan eenvoudig de 0-1 (18.) binnen tikken! De volgende kans was voor Leon maar hij kopte de voorzet van Mitchell jammer genoeg net naast. Door slap te verdedigen kregen De Vogels nog een kans in de 25e minuut. Het schot vanaf een meter of 15 ging gelukkig voor ons net naast het doel van Harmen. Twee minuten later nam Hendrik een prima vrij bal. De bal kwam bij Hein terecht die hard op doel kopte, helaas stond Hein buitenspel. Door een foutje van Nick komen De Vogels een kwartier voor rust op 1-1. Een minuut later krijgt Nick een gele kaart na een overtreding. De vrije bal van De Vogels vanaf 20 meter belandt gelukkigerwijs op de paal. Na goed combineren van ONR op het middenveld, Danel, Hein, Hendrik, komt de bal bij Mitchell die goed door ging. Mitchell geeft een prima pass op Timmie. Met een mooie lob probeert Timmie de doelman van De Vogels te passeren, maar de bal gaat ook maar net over het doel….De inworp van Frank, vijf minuten voor rust, komt terecht bij Mitchell die een prima bal geeft op Timmie die zo de 1-2 ( 41.) binnen schiet!! Met deze stand gingen we ook aan de thee. Alhoewel het gezien de kansen verhoudingen eigenlijk 1-5 had moeten staan. Doordat we onrustig begonnen in de 2e helft, o.a. veel slordige ballen, kregen we geen vat meer op De Vogels. De eerste noemenswaardige kans kwam ook pas in de 60e minuut van De Vogels, die door Harmen werd gepakt. Even later wordt Nick gewisseld voor Jeroen. Jeroen geeft even later de bal prima voor, maar onze aanvallers misten de bal waardoor De Vogels nu konden uitverdedigen. ONR speelde tot dusver een onzorgvuldige 2e helft. En dat kwam het spel ook niet ten goede. Een vrije trap van Bram op het middenveld miste de juiste richting om voor enig gevaar te kunnen zorgen. De Vogels begingen steeds meer overtredingen en dat kwam een aantal spelers van De Vogels op een gele kaart te staan. De vrije ballen boden verder geen soelaas. Een kwartier voor tijd komt Marnix erin voor Leon. In de 78e minuut beging Tim Graafsma in de 16 een overtreding op de spits van De Vogels terwijl de bal niet in de buurt was. Gevolg: penalty tegen en Tim Graafsma een rode kaart. De penalty werd binnen geschoten en wij moesten met 10 man verder. Een goeie pass van Frank op Timmie beloofde veel maar Timmie had zijn vizier niet op scherp staan en schoot de bal ruim voorlangs het doel. De vrije bal van Hein op Danel en het schot van Danel leverde ook niets meer op. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was van Hein die de bal uit een corner van Hendrik jammer genoeg net naast kopte. Zo bleef het bij 2-2. De volgende wedstrijd van ONR1 is weer een bekerwedstrijd. Die is dinsdagavond om 19:00. We spelen dan thuis tegen VVK. Alle supporters bedankt voor de aanmoedigingen!! Graag tot dinsdagavond 19:00 op ons sportpark aan de hullenweg!! De spelers waren: Harmen Uffels, Bram Gootjes, Tim Graafsma, Hein Luinstra, Frank Bokdam, Danel Strijker, Nick Pathuis (60. Jeroen Westra ), Leon Schievels ( 75. Marnix Troudes ), Mitchell “Churandy” Schievels, Timmie vd Meulen en “kwajong” Hendrik Rozema. C-Ya!! Bernie. Afgelopen zaterdag stond de eerste officiële wedstrijd van ONR1 op het programma. Het betrof een wedstrijd voor de beker tegen De Vogels. Met een mooie 1-6 overwinning op Glimmen, afgelopen dinsdag, in het achterhoofd beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Met een selectie die nog verre van op sterkte was ( mede door werk, vakantie en blessures hadden we 12 man en Marnix die in de 2e helft aansloot ) werd er om 14:15 afgetrapt op het veld van De Vogels. De eerste kans van de wedstrijd was voor Leon. Zijn schot miste kracht en werd door een verdediger van De Vogels nog aan geraakt waardoor Bram een hoekschop mocht nemen. De corner van Bram was prima alleen werd er een duw fout gemaakt door een van onze spelers waardoor De Vogels een vrije trap mochten nemen. De bal werd vlak daarna weer eenvoudig door Hein op het middenveld onderschept. Uit de daarop volgende de aanval wisten onze aanvallers het net nog niet te vinden waarna De Vogels een aanval slecht uitspeelden. De voorzet werd eenvoudig door Harmen gepakt. De volgende kans was van Timmie maar hij sprong ietwat onzorgvuldig om met deze opgelegde kans waardoor het na een kwartier spelen nog steeds 0-0 stond ipv 0-2. Even later was het Leon die met een mooie pass de vrij staande Mitchell bereikte en die kon dan eenvoudig de 0-1 (18.) binnen tikken! De volgende kans was voor Leon maar hij kopte de voorzet van Mitchell jammer genoeg net naast. Door slap te verdedigen kregen De Vogels nog een kans in de 25e minuut. Het schot vanaf een meter of 15 ging gelukkig voor ons net naast het doel van Harmen. Twee minuten later nam Hendrik een prima vrij bal. De bal kwam bij Hein terecht die hard op doel kopte, helaas stond Hein buitenspel. Door een foutje van Nick komen De Vogels een kwartier voor rust op 1-1. Een minuut later krijgt Nick een gele kaart na een overtreding. De vrije bal van De Vogels vanaf 20 meter belandt gelukkigerwijs op de paal. Na goed combineren van ONR op het middenveld, Danel, Hein, Hendrik, komt de bal bij Mitchell die goed door ging. Mitchell geeft een prima pass op Timmie. Met een mooie lob probeert Timmie de doelman van De Vogels te passeren, maar de bal gaat ook maar net over het doel….De inworp van Frank, vijf minuten voor rust, komt terecht bij Mitchell die een prima bal geeft op Timmie die zo de 1-2 ( 41.) binnen schiet!! Met deze stand gingen we ook aan de thee. Alhoewel het gezien de kansen verhoudingen eigenlijk 1-5 had moeten staan. Doordat we onrustig begonnen in de 2e helft, o.a. veel slordige ballen, kregen we geen vat meer op De Vogels. De eerste noemenswaardige kans kwam ook pas in de 60e minuut van De Vogels, die door Harmen werd gepakt. Even later wordt Nick gewisseld voor Jeroen. Jeroen geeft even later de bal prima voor, maar onze aanvallers misten de bal waardoor De Vogels nu konden uitverdedigen. ONR speelde tot dusver een onzorgvuldige 2e helft. En dat kwam het spel ook niet ten goede. Een vrije trap van Bram op het middenveld miste de juiste richting om voor enig gevaar te kunnen zorgen. De Vogels begingen steeds meer overtredingen en dat kwam een aantal spelers van De Vogels op een gele kaart te staan. De vrije ballen boden verder geen soelaas. Een kwartier voor tijd komt Marnix erin voor Leon. In de 78e minuut beging Tim Graafsma in de 16 een overtreding op de spits van De Vogels terwijl de bal niet in de buurt was. Gevolg: penalty tegen en Tim Graafsma een rode kaart. De penalty werd binnen geschoten en wij moesten met 10 man verder. Een goeie pass van Frank op Timmie beloofde veel maar Timmie had zijn vizier niet op scherp staan en schoot de bal ruim voorlangs het doel. De vrije bal van Hein op Danel en het schot van Danel leverde ook niets meer op. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was van Hein die de bal uit een corner van Hendrik jammer genoeg net naast kopte. Zo bleef het bij 2-2. De volgende wedstrijd van ONR1 is weer een bekerwedstrijd. Die is dinsdagavond om 19:00. We spelen dan thuis tegen VVK. Alle supporters bedankt voor de aanmoedigingen!! Graag tot dinsdagavond 19:00 op ons sportpark aan de hullenweg!! De spelers waren: Harmen Uffels, Bram Gootjes, Tim Graafsma, Hein Luinstra, Frank Bokdam, Danel Strijker, Nick Pathuis (60. Jeroen Westra ), Leon Schievels ( 75. Marnix Troudes ), Mitchell “Churandy” Schievels, Timmie vd Meulen en “kwajong” Hendrik Rozema. C-Ya!! Bernie.