18.02.2014 14:14 Leeftijd: 129 days

MARUM – ONR

Een dramatisch slap begin ( Marco had er nog op gehamerd om scherp geconcentreerd te beginnen!! ) zorgde ervoor dat Marum al na 8 minuten op een 2-0 ( slim genomen vrije bal en een vlijmscherpe aanval ) voorsprong kwam. Met moeite rechte ONR de rug en vocht zich via een goal uit een corner in de 14e minuut via Jelmer ( na goed werk van Hein en Mitchell ) zich terug in de wedstrijd. Tien minuten later nam Hendrik een vrije trap die goed door Marum werd weg gewerkt. Marum plaatste direct een tegenstoot maar dit keer stonden verdedigers van ONR wel goed opgesteld en de corner die er op volgde werd goed uitverdedigd door ONR.

Amper een minuut later kreeg ONR een corner na een mooie actie van Bram. Uit de corner van Hendrik was het Rens die maar net naast het doel van Marum mikte. Marum liet zich ook niet onbetuigd en met enkele gevaarlijke aanvallen en voorzetten hadden ook zij de kans om ONR nog meer zout in de wonden te strooien. Met dan aan Harmen en de verdedigers van ONR werd gelukkig erger voorkomen.

In de 36 minuut werd een goeie aanval opgezet door ONR. Na een goeie combinatie met Bram en Rens gaf Bram een prima voorzet die helaas maar net werd gemist door Hendrik. ONR hield in de laatste fase voor rust meer de bal in de ploeg en dat zorgde voor meer rust. Mitchell had nog de kans om na een individuele actie de 2-2 binnen te schieten maar hij schoot te gehaast over.

In de rust werd Sander, omdat hij een blessure aan zijn lies had, gewisseld voor Tim vd Meulen. In de 56e minuut stuurde Wouter met een prima diepte pas Danel weg die vervolgens een uitstekende voorzet gaf op Mitchell. De keeper werkte de bal niet goed weg en Mitchell tikte de bal onder de keeper door op de buitenkant paal. Wat later was het Harmen die met een uitstekende redding de 3-1 van Marum voorkwam na een scherpe aanval van de gastheren. De corner werd goed door Tim Graafsma en Wouter. Nadat Tim vd Meulen een gigantische kans had verprutst, na een goeie doorkopbal van Danel, voerde ONR de druk meer en meer op. Dit leidde wel meer tot een aantal overtredingen van beide partijen en leverde, ook door de invloed van de harde wind, een aardig schouwspel op voor het publiek met een paar goeie kansen voor ONR.

Een vrije bal leverde ONR met nog een kwartier te spelen een corner op. Hendrik nam de corner perfect en mede door de invloed van de wind zeilde de bal in 1x in het doel: 2-2 (75.) !!! ONR kreeg in de 79e minuut nog een prima kans via Tim vd Meulen maar hij had zijn vizier niet op scherp staan en schoot net naast na een goede voorzet van Mitchell. In de 82e inuut werd Danel vervangen door Leon.

Leon verrichte goed werk en mede door de aanvalsdrift van ONR kwam Marum er eigenlijk niet gevaarlijk meer uit. De allerbeste kans was nog voor Rens die een afgeslagen corner in 1x vol op de pantoffel nam en die, tot verbazing van de bank van ONR, de bal door wind net over het doel zag gaan. Zo sloten beide ploegen met een 2-2 gelijkspel deze wedstrijd af en richt ONR zich nu op de thuis wedstrijd a.s. zaterdag tegen VHK. Alle supporters bedankt voor de steun!! En we hopen jullie zaterdag a.s weer in grote getale te mogen begroeten!