16.03.2014 18:49 Leeftijd: 103 days

ONR E2 tegen Marum - Voorjaarscompetitie

Na vorige week tegen de Held net te hebben verloren, nu de wedstrijd tegen marum

Iedereen was op tijd aanwezig en ging fanatiek aan de slag met de warming up.

We kregen de opstelling mee van de coaches en toen begon de wedstrijd.

Er kwamen al snel kansen voor beide doelen, alleen onze kansen werden doelpunten en de kansen van marum werden gekeerd door onze keeper of werden zelfs naast gespeeld. Waaronder zelfs een penalty die naast werd geschoten.

Ons eerste doelpunt werd gemaakt binnen de minuut door marco in twee keer. Zoals ik al zei misten de tegenstander veel kansen, maar onze verdedigers met keeper waren alert en konden alles keren.

Onze middenvelders moesten veel lopen. Thomas dacht niet verder te gaan lopen en te schieten op het doel. Dat werd een doelpunt. Dat was na ongeveer 10 minuten voetballen. Het spel golfde op en neer en er werd goed en leuk gespeeld. Alleen de kost veel energie en door de wissels kwamen er soms kinderen op andere posities te staan. Dit had geen invloed op het spel. Het bleef er goed uitzien. Na een uittrap van jesper en een goede actie van erik werd het zelfs 3 tegen 0. Daarna werd het spel van de tegenstander iets gemener waar we geen antwoord op hadden. Marum scoorde in de 2 minuten voor de rust nog 2 keer waardoor we gingen rusten met een 3-2 voorsprong.

Met een lekker bekertje ranja en stimulerende woorden van de coaches in de rust hadden we veel vertrouwen om aan de 2e helft te gaan beginnen.

Het bleef lang 3-2. Met het spel wat op en neer ging. We bleven goed aanvallen en verdedigen. Over en weer een kans en met nog 5 minuten te gaan werd het opeens 3-3.  We rechten onze rug en gingen er nog een keer voor. We kregen grote kansen maar die gingen er helaas niet in.

Marum scoorde heel ongelukkig in de allerlaatste seconden en zo werd de wedstrijd helaas verloren.

Maar als er de komende wedstrijden wordt gespeeld zoals er vandaag wordt gespeeld komen de punten vanzelf. Probeer om met de juiste instelling aan de wedstrijd te beginnen dan komt het allemaal wel goed