19.05.2014 22:13 Leeftijd: 39 days

ONR E2 uitwedstrijd tegen SV Marum


Op 15 mei 2014 donderdag avond  heeft ONR E2 een uitwedstrijd tegen SV Marum.

De aftrap is om 18.30u ONR begint, na een minuut of 6 spelen hebben we de eerste hoekschop te pakken geen treffer maar een leuke bal richting doel. Met aardig wat voetbal laat ONR zien dat ze wel wat kunnen, en na 15 minuten een hard schot op doel dik op de lat.

Na wat vallen en opstaan van de tegenpartij, komt de tegenpartij in actie twee hoekschoppen achter elkaar maar met veel handigheid kon de keeper en de verdedigers de bal uit het doel weten te houden. ONR weer in de aanval met als gevolg dat de keeper van SV Marum door onbekende reden blijft liggen voor het doel. Gelukkig viel het mee. Met nog een aanval van SV Marum wordt de wedstrijd afgefloten met als ruststand nul nul.

SV Marum trapt af met de tweede helft Marum laat ook zien dat ze kunnen voetballen, en na 3 minuten later in de wedstrijd komt ONR in actie een hard schot op het doel deze was echt mis ver over. Paar minuten later een hoekschop van ONR weer een mooie kans weer een misser jammer. Minuut 14 Marum hoekschop tegen met een mooi schot een kopbal hier kon onze keeper hij zat goed in de richting niet bij, doelpunt voor Marum. Een vrije trap voor ONR wordt genomen en weer wordt er op het doel geschoten mis. ONR voert de druk weer op, en de tegen partij gaat er weer bij liggen. ONR krijgt weer via een hoekschop een leuke kans om op het doel te schieten weer mis hij wil er maar niet in. Het fluit signaal einde wedstrijd ONR e2 heeft van SV Marum met één nul verloren.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.