Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

1e Competitie wedstrijd: ONR F1 – Be Quick, 8-1

Fri 28 Sep, 22:18




En dan nu de eerste competitiewedstrijd, zaterdag de 29e tegen Be Quick op sportpark ONR.

Het gaat er nu echt om. Onze voorbereiding bestond uit zes trainingen en vijf wedstrijden in totaal 25 dagen, we zijn er dus helemaal klaar voor.

Vanaf het begin zaten we er bovenop, Be Quick werd geen gelegenheid gegeven op adem te komen. De ene aanvalsgolf volgde na de andere.

Helaas waren we wat slordig in de afwerking. De duels werden gewonnen op inzet en felheid. Er werd goed gekeken wie waar vrij liep. Mooie individuele acties werden afgewisseld met prachtig samenspel als team. Het gevolg hiervan was een 4-0 ruststand, voor ONR welteverstaan.

De tweede helft verslapte niemand. Niels bleef maar langs de linkerkant opstomen richting het doel. De spitspositie werd extra ingevuld door de opkomende middenvelders. De verdedigers verslapten geen moment. Be Quick heeft echt geen slecht team, ze hebben goede voetballers en doen niet zo veel voor ons onder.

Onze keeper, Gijs, moest zelf ook enkele keren aan de bak. Puur op inzet werd een eindstand bereikt van maar liefst 8-1. Een prachtig resultaat. Be Quick zal zelf ook echt nog wel punten gaan pakken daar zijn ze goed genoeg voor. De eerste punten zijn binnen, laat de rest maar komen want wij zijn er klaar voor.

Goals: Tieme 3x, Stijn 2x, Thijs 2x, Twan 1x.








Terug
 
 
Sponsorgalerie