Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR F1 op het VV Roden toernooi, zaterdag 1 juni

Mon 03 Jun, 05:07




Zaterdag was VV Roden gastheer op het sportpark aan de Norgerweg van het jaarlijkse jeugdtoernooi. In de morgen werden de wedstrijden gespeeld voor de F en E-jeugd. Het weer weigerde mee te werken aan zomerse temperaturen en omstandigheden.

Toch mocht dit het plezier niet drukken van de vele jonge voetballers, met veel inzet werd gestreden voor een goed sportief resultaat. Opvallend was het middagprogramma, waarbij alle eerste prijzen naar de teams van Nieuw Roden en ONR gingen.

Twan kon vandaag helaas nog niet meedoen. Joost Schaap traint al een tijdje met de F1 mee en kan zijn voetbalskills op de toernooien aan het publiek laten zien.

ONR F1 mocht eerst aantreden tegen VEV F1. Zij spelen een treetje hoger dan ons in de Hoofdklasse en zijn daarin op de laatste speeldag kampioen geworden. ONR speelde een goede wedstrijd maar moest toch zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Uitslag: 2-0 verlies.

Hierna speelden we tegen de F2 van VV Roden. Een spannende wedstrijd. De stand ging gelijk op. 0-1 achter, 1-1 gelijk, 2-1 achter, 2-2 gelijk. Hier lieten beide teams het bij. Voor de neutrale toeschouwer had de wedstrijd wel een winnaar verdiend.

Vervolgens als laatste tegen de F1 van VV Roden. Deze waren letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. Uitslag: 5-0 verlies.

Tussendoor konden we nog kijken naar de verrichtingen van de F2 van ONR. Zij zijn afgelopen woensdag zonder zelf te spelen kampioen geworden. De directe concurrentie, GRC Groningen, liet toch wel onverwacht punten liggen bij Be Quick 1887. Hierdoor zijn de mannen van de F2 niet meer te achterhalen.

De F3 was natuurlijk al een tijdje kampioen. Ongeslagen en met het onwaarschijnlijke doelsaldo van 77 tegen 6 in acht(!) wedstrijden.

Voor beide teams hierbij de felicitaties van de F1.








Terug
 
 
Sponsorgalerie