Home > F1

4e Competitie wedstrijd 2013: SJO De Held – ONR F1.

Tue 09 Apr, 09:24

Voor de tweede keer alweer tegen deze tegenstander. Thuis gewonnen met 5-2. Maar dat zegt niets over de sterkte, we hadden hem ook kunnen verliezen. De Held heeft een goede ploeg met technische spelers en een grote jongen met een behoorlijk hard schot. Wat zet je daar dan tegenover? Juist, strijd en inzet.

De eerste helft kwam ONR meteen op een 0-1 voorsprong. Vervolgens werd vrij eenvoudig de 0-2 gemaakt. De mannen van ONR werden wakker geschud door de 1-2 van De Held, een onhoudbaar hard schot. De Held kreeg hier wat meer vertouwen door en drong ONR vervolgens steeds verder terug op de eigen helft. Gelukkig haalden we met deze stand de rust.

De tweede helft begon waar de eerste mee eindigde, een veldoverwicht van De Held. ONR kwam wat slap uit de startblokken en De Held kreeg een aantal grote kansen op de gelijkmaker. Deze viel niet.

ONR herpakte zichzelf en stroopte de mouwen hoog op. De eerste drie kansen werden vervolgens binnen 5 minuten direct verzilverd. Daarna werd een zuiver doelpunt van ONR via de onderkant lat niet waargenomen door de scheidsrechter. Vervolgens werd er uit een handvol kansen nog twee maal gescoord.

De score had gemakkelijk boven de 10 doelpunten uit kunnen komen, maar dat was vandaag niet echt nodig. Uitslag 1-7. We staan daarmee nog steeds op de eerste plaats!

Doelpunten: Sebastiaan 1x, Stijn 1x, Tieme 5x (en weer een zuiver hattrick)