Home > F1

8e Competitie wedstrijd 2013: ONR F1 – TLC F1: 1-5

Tue 21 May, 08:28

Een miezerig regentje daalde neer op het sportpark van ONR. Gezien alle voorspellingen mochten we zelfs blij zijn dat het hierbij bleef. Vandaag de kraker tegen TLC (Tolbert Leek Rodenburg Combinatie). Aan het begin van dit seizoen hebben we nog tegen ze geoefend. We gingen toen via 4-1 bij rust met 9-1 kansloos ten onder. Vandaag konden we dus testen hoeveel we beter zijn geworden.

Gijs viel vlak voor de wedstrijd uit, wegens een blessure aan zijn enkel. Gelukkig was  Jesper bereid hem in het doel te vervangen. Eigenlijk ging de gehele wedstrijd gelijk op. Beide teams deden niets voor elkaar onder. De wedstrijd had een zeer hoog tempo. De kansen werden de eerste helft echter niet benut. TLC en ONR lieten bij vlagen prachtig combinatievoetbal zien. Vlak voor rust kreeg TLC een vrije trap op een meter of  tien van het ONR doel af. Deze werd hard en vakkundig in de kruising getrapt.

Russtand 0-1.

Na de limonade veranderde de wedstrijd niet veel. Beide teams speelden een zeer goede wedstrijd. Het enige verschil was dat er nu wel meer doelpunten vielen, helaas meer aan ONR zijde dan aan TLC zijde. Eerst werd de 0-2 gescoord en vervolgens maakte ONR de aansluitingstreffer na goed doorzetten van Stijn. Toen het eenmaal 1-3 werd was de wedstrijd gespeeld en kon TLC uitlopen naar een 1-5 overwinning. De wedstrijd kreeg een winnaar, de uitslag gaf echter niet helemaal de verhoudingen in het veld weer.

Goals: Tieme 1x,