Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

De spandoeken wedstrijd. ONR F1 neemt de prijzen mee naar huis!

Mon 19 Nov, 06:39





Afgelopen woensdagavond mochten alle E en F teams in de kantine een spandoek maken voor de wedstrijd van ONR 1 tegen koploper Omlandia. De F1 ging voortvarend aan de slag met de verfspuitbussen. Een prachtig spandoek was het resultaat. Dit was deel 1 van de wedstrijd.

Het tweede deel was het zo fanatiek mogelijk en het zo lang mogelijk aanmoedigen van het eerste elftal tijdens de wedstrijd aankomende zaterdag. We waren bijna compleet aanwezig, Twan was een weekendje op vakantie.

Nadat alle spandoeken opgehangen waren begon de wedstrijd. Wij stonden achter het doel van Klaas Kleiker. Vanaf de eerste minuut hebben we ze aangemoedigd, helaas konden we goed zien hoe Omlandia drie keer kon scoren. In de tweede helft werd het nog leuker, we stonden nu achter de keeper van Omlandia. ONR speelde dus richting de “harde kern” van de supporters.

Als ONR de bal had dan riepen wij: Hup ONR!  Hup ONR!  Hup ONR!   en:  Ole ole ole ole! En: Boeren!  Boeren!  Boeren!

Als Omlandia de bal had dan riepen we : Boe Omlandia Boe! Boe Omlandia Boe.      Of: Pak Die Bal! Pak Die Bal! Pak Die Bal!.     Ook gingen we tot 10 tellen als de tegenstander de bal van ONR afgepakt had, het was dan de bedoeling dat ONR binnen die 10 tellen de bal weer terug had veroverd.

Onze trainer stond erbij om er voor te zorgen dat het verbaal allemaal niet uit de hand liep.Maar we mochten van hem wel in “normale” bewoordingen laten merken dat:      Voetbal Niet Voor Meisjes Is!   (sorry damesleden van ONR!)    en dat:      De Scheidsrechter De Volgende Keer Maar Beter Zijn Bril WEL Kon Meenemen!     en dat:     De Keeper Van Omlandia Er Niets Van Kon! En ga zo maar door.

We hebben lekkere chips gehad en ook nog wat te drinken. Na afloop gingen we ons lekker opwarmen in de kantine, daar hebben we ook nog laten zien hoe je een goede “Wave” doet. Toen kwam Harmjan Poel van ONR 1 binnen en vertelde dat  DE F1 DE BESTE SUPPORTERS VAN ONR ZIJN EN HET MOOISTE SPANDOEK HADDEN GEMAAKT.

Vanochtend hebben we onze eigen voetbalwedstrijd verloren maar nu hebben we allemaal toch maar mooi een MP3 speler gewonnen. Dat maakt een hoop goed!

Jeugd bestuur, reuze bedankt voor deze leuke actie! Wij van de F1 hebben ons prima vermaakt vanmiddag!








Terug
 
 
Sponsorgalerie