Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F3
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR F3G tegen Peize F6

Sat 02 Mar, 22:12




2 maart 2013

Eindelijk konden we los. We doen mee met de veldcompetitie. Onze selectie is nog wel wat aan de krappe kant. Maar deze zaterdag konden we beschikken over Lieke, Wouter, Arman, Koen, Mart A en Mart B. En dit zijn er maar zes. Gelukkig wilde Mass meedoen zodat we toch met een zevental uit de startblokken kwamen. En dan nog wel  tegen Peize een ware derby. Iedereen had er erg zin in.

Peize was op tijd aanwezig, zij hadden de verkeerde tijd doorgekregen maar door een oplettende ouder kon ik nog even met Peize bellen zodat de wedstrijd mooi om 9 uur kon beginnen. En het was nog best koud het had namelijk nog gevroren. Onze ster spelers wilden helemaal geen lange broeken aan, maar na lang aandringen en een stevig woordjes van enkele moeders, was het team in wintertenue uitgerust en kon de wedstrijd beginnen. Jan Peter wilde, gelukkig, wel fluiten.

ONR ging voortvarend van start en scoorde via Mass, de een na de andere. Peize stond er een beetje bedremmeld. En ze deden de naam eer aan: kluitjes voetbal. Mass ontpopte zich als een ware spits en ging lekker voorin op een balletje zitten wachten, die die er dan vervolgens wel hard in schiet.  Ook Arman liet zich gelden door een paar ballen erin te schieten.  Lieke en Wouter stonden achter en pakten elke bal af en probeerden deze weer naar voren te pegelen. Koen is ook een echte goalgetter. Hij hoeft maar een klein kansje die hij daarna ook kon verzilveren.   Acht tegen nul was de ruststand. Mart B had de eerste helft op de goal gestaan en geen enkele bal aangeraakt. Tijd om als veldspeler te fungeren. Deze rol vertolkte hij in de tweede helft erg goed. Hij pakte veel ballen af en hij stond zijn mannetje als libero. Arman werd onze goalie. Na wat gepingel wist Mart A het net te vinden. Hij kreeg de bal wat gelukkig op zijn grote teen en kegelde de bal vervolgens hoog in de kruising.

Er was nog heel wat publiek bij van ONR, maar ook van Peize. Opa’s en Oma’s, vaders en moeders, het was bijna zwart van de mensen. De eindstand hebben we maar gezet op 12 tegen nul. Ik en Jan Peter waren de stand een beetje bijster.  Al met al een goed resultaat.








Terug
 
 
Sponsorgalerie