8-9-2012 ONR C1 - Kootsterstille c1 = 5-2

Door: Bert

Aanwezig: 08.20 uur

Wedstrijd: 09.00 uur

Wasbeurt: Mollema

Na 2 bekerwedstrijden, stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Kootsterstille C1 was de tegenstander. ONR begon niet goed aan de wedstrijd. Het was onrustig en in een te laag tempo. Toch was het ONR die op voorsprong kwam een assist van Mats bracht Rik alleen voor de keeper. Rik tikte beheerst de 1-0 binnen. Daarna kwamen we zelfs op 2-0. Een vrij afstandsschot van Ruben, hoog in het net, 2-0. De tegenstander kwam voor de rust nog terug tot 2-1. De achterhoede was improviseren. Jesper viel na 10 minuten al uit, Robert viel uit en Emile had ook problemen met de knie. Gjalt kwam hierdoor laatste man te staan en dat deed hij verder keurig.

De tweede helft was van de kant van ONR beter. De bal werd beter rond gespeeld en uiteindelijk kwam ONR op 3-1. Een mooie vrije bal krulde Ruben prachtig in de rechter bovenhoek. Hierna was het Mats die zelfs nog de 4-1 maakte. Kootsterstille kwam nog 1 keer terug. Een hele mooie goal. Een vrije bal werd in 1 keer verlengd. Tieme was kansloos. Vlak voor tijd kregen ONR nog een penalty, die beheerst door Mats werd ingeschoten. 5-2 was de uiteindelijke uitslag. Een mindere eerste helft, gevolgd door een betere tweede helft. Woensdag uit naar JV Oostenburg C2, de laatste bekerwedstrijd en dan een vrije zaterdag.