Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S5
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR 5 - Sios 3

Tue 01 Nov, 14:39

Door: Jan




ONR 5 in de zakenloge van Unive


Heerenveen hooligan

Als voorbereiding op de zaterdag wedstrijd thuis tegen de mannen uit Sauwert, bezocht een groot gedeelte van de VBB-selectie de beker wedstrijd van Heerenveen tegen Harkemase Boys op dinsdag in het Univé stadion. Onze leiders hadden in het kader van een tussentijdse teambuildings activiteit de zakenloge voor ons gereserveerd, inclusief kroketje, soep,  broodje paling en zalm en de nodige glazen met vrolijkheid. Het enige smetje van de geslaagde avond was het feit dat Heerenveen met te grote cijfers van de Harlekieten won, gelukkig won uw scribent dankzij zijn enorme voetbalkennis de tweede prijs in de voetbalquiz.

Kabouter Plop? Rien Poortvliet? Met grote vraagtekens werd gekeken in de warming-up naar de oudste speler uit Sauwert, de man was getooid met  spierwitte haren en lange baard met een respectabele leeftijd van 68 jaar, gelukkig voor hem mocht hij de eerste helft vlaggen.

Tja wat moet ik schrijven over de wedstrijd; zonder onze padre familias en zonder bijna de gehele as. Er was wat discussie over hoeveel man er eigenlijk waren, gelukkig dankzij het sterke zaad van enkele basisspelers konden wij ook beschikken over hun nakomelingen deze wedstrijd! We begonnen wat stroef aan de wedstrijd, duidelijk zoekende naar de ontbrekende vaste patronen maar alras bleek dat ook onze tegenstander zoekende was, ondanks dat ze, naar eigen zeggen, voor het eerst dit seizoen op volledig oorlogssterkte waren. Dus ontspon zich een wedstrijd tussen twee zoekende partijen, waarbij de van Bergen Boys, dankzij tomeloze inzet, inzicht, routine,  en nog wat elementen welke ik verder niet zal benoemen ( maar welke een geoefend lezer van deze rubriek ongetwijfeld wel weet welke dat zijn) aan het langste eind. De eindstand werd 9-3 waarbij een aantal “brouwer time”’ momenten toch wel vermeld mogen worden:

  1. Prachtig doelpunt van Hendrik, nakomeling van Anne

  2. Doelpunt van Geert in twee pogingen.

  3. Doelpunt van Richard, het was zijn tweede identieke poging waarbij de eerste poging wel heel jammerlijk mislukte.

  4.  Het sportieve gebaar van Jurgen (ja, ook dit mag vermeld worden) (voor de niet aanwezigen onder de lezers, uw scribent maakte een overtreding welke niet gesignaleerd werd door de Scheidsrechter van dienst en Jurgen trapte vervolgens de bal over de zijlijn om e.e.a. te compenseren)

  5. De 5 heldenmomenten van Ton. 5x een een-op-een situatie waarbij de Sauwerdnaren niet konden scoren


Uw scribent

PS.  Rita en Ben; we denken aan jullie en leven met jullie mee








Terug

Naar boven

 
 
Sponsorgalerie