Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > S5
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Van Bergen Boys supporteren G1

Tue 04 Oct, 13:42

Door: Bert


Geweldige middag!



Onze trainer, het weekend na de Rodermarkt!

Afgelopen zaterdag moest G1 spelen tegen Zuidhorn. Jan en ik waren mee als assistent van de hoofdtrainer Rien. De van Bergen Boys hebben bij oprichting van het G-team gelijk aangegeven het team zowel financieel als fysiek te ondersteunen. Na de geweldige opening bij ONR tegen de Heerenveense Boys, was ik nu supporter en assistent tegen Zuidhorn. 

De jongens hadden er vooraf veel zin in, ondanks het warme weer. De warming-up werd serieus door de mannen aangepakt. Jan zorgde ervoor dat de mannen tijdens de warming-up ook genoeg te drinken kregen en liep tijdens de warming-up met bidons met water rond.

Eindelijk was er dan het beginsignaal door de scheidsrechter. De mannen van ONR begonnen fel aan de wedstrijd. Voordat we het goed en wel in de gaten hadden, stond het 3-0 (het lijkt ONR 1 wel!). Af en toe moesten er door de warmte een beetje gas teruggenomen worden, maar de mannen van ONR bleven goed overeind. Wat Zuidhorn ook probeerde, ze konden niet echt dichterbij komen. Zodra ze dachten, het gaat lukken, gaven de mannen van ONR weer gas. Uiteindelijk was het een dikverdiende overwinning met 10-5!

Grote klasse mannen!! Jan en ik hebben een geweldige wedstrijd gezien. Niet alleen veel aanvallend spektakel (omhaaltje!), maar vooral het plezier en de enorme sportiviteit. Veel voetballers kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Positief coachen, werken voor elkaar, respect voor de tegenstander.......... in 1 woord GEWELDIG! Ik weet niet of de overwinning het gevolg was van de beloofde bitterballen, maar dat maakt ook niet uit. Als jullie altijd zo spelen, hard voor elkaar blijven werken en respect voor elkaar houden, gaan jullie ver komen dit seizoen met het kampioenschap. Ik zal ook zeker vaker bij jullie komen kijken en ik hoop ook nog eens weer met jullie me te kunnen als assistent van jullie geweldige trainer. Tot zaterdag!

Bert, ook namens Jan








Terug

Naar boven

 
 
Sponsorgalerie