26.03.2014 20:46 Leeftijd: 93 days

Uit bij Zuidhorn


Vaders en moeders wachten buiten terwijl E2 zich aan het omkleden is in de warme kleedkamer. Wat we niet verwachten maar wel gebeurde was een verandering in het weer per 5 minuten. Was het eerst zo stralend zonnig. Al snel kwam de regen om de hoek kijken. Als of het gezegde wilde laten weten dat maart echt zijn staart roert kwam ook hagel met bakken uit de lucht. Vaders en moeders keken elkaar nog eens vriendelijk aan en hielden de deur nog even voor de jeugd gesloten.

“geen houden meer aan” daar waren ze.. “hoezo regen”? Jongens geen regen kom op we gaan.

E2: Tieme, Jurian, Jasper, Jesper, Julian, Thomas, Erik en .. Wessel en Anton van E3 die wegens de afwezigheid van Marko meededen hadden er zin in.

“zijn dat onze tegenstanders”… dat moet lukken maar de wedstrijd was net zoals het weer. Veel  zonneschijn bij de start van de wedstrijd. Prachtige breed spel. Goede combinaties en mooie kansen.  Langs de kant kreeg iedereen een positief gevoel!

Oeps daar de eerste spetters en helaas een tegendoelpunt. “hoe kan dit nu?”  “Binnenkant mannetje dekken!” Kom op jongens we kunnen het echt. Leuk om te zien hoe het spel weer opgepakt wordt en de kansen blijven komen .. Weer spetters en nu hagel. Inderdaad nu hagel. Het ene doelpunt na het andere passeert onze verdediging en hoe we het ook proberen “iets” deden we minder goed dan anders.

Gelukkig een mooie zonnestraal en een treffer van  Erik in de tweede helft deden de koppen de juiste kant op kijken.

Helaas 6-1 maar wat mij opvalt is de praktische uitwerking van wat jullie leren op de trainingen!

Mooi overspel. Nog even en we blijven feest vieren.

Jongens dank jullie wel voor een leuk potje voetbal waarbij we ook aantonen dat we kunnen verliezen.

Jammer dat deze journalist geen papier bij zich had en zijn hand vol aan het schrijven was om een verslag te schrijven. Helaas is een goede wasbeurt de oorzaak van minder informatie dan hij had gehoopt. Een volgende keer toch maar ergens papier vandaan halen.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.