Home > F2

Marum F2 - ONR F2 / zaterdag 29 september

Tue 02 Oct, 09:45

Op zaterdag 29 september zijn we naar Marum afgereisd om tegen F2 van SC Marum te spelen. We waren niet al te vroeg en na ons in het prachtige oranje te hebben gehesen, konden we al snel beginnen. Na 3 minuten kwamen we met 1-0 achter. Wat later werd het 2-0 en zelfs 3-0. Schitterende acties van keeper Vincent voorkwamen tijdelijk erger, maar vlak voor rust werd het toch nog 4-0.

Na het rusten en de power-ranja maakte ONR een superstart. Er werd flink gecombineerd. Het ging geweldig. Na de ene mooie pass van Nathan V. na de andere door Janco, het winnen van vele nuttige meters door Jesse en na super assists van Twan kon Mass de bal al snel inschieten. Het was 4-1. Verdedigend werd het daarna zwaar. Gelukkig is er geen betere stofzuiger dan Joris en keeper Nathan P. deed enkele fraaie reddingen. Helaas kon niet voorkomen worden dat de einduitslag 10-1 werd. Ook de penaltyserie werd verloren.

Wat opviel deze wedstrijd is dat je bij vlagen al kan zien dat het team zich ontwikkelt, langer aan de bal is en kansjes krijgt. Neem daarbij het droge, zonnig bewolkte weer en het speelplezier wat we hadden dan was het toch een leuke ochtend.