Home > F2

Velocitas F6 tegen ONR F2 Zaterdag 20 april 2013

Sat 20 Apr, 15:53

Op 20 april moesten onze jongens tegen Velocitas F6 uit Groningen. Er moest 's ochtends al heel vroeg worden verzameld bij ONR waarna de spelers richting Stadspark konden vertrekken. Na het verlies van de vorige wedstrijd was er nu wat recht te zetten. Na de warming-up daarom meteen op jacht naar een doelpunt. En het publiek werd op haar wenken bediend want na een mooie solo scoorde Ward binnen twee minuten al de 1-0 voor ONR! Dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. Velocitas moest nu dus vol aan de bak en drong aan. Gevaarlijk werd dat niet door goed keeperswerk van Rafaël die van plan was de nul te houden. ONR hield het hoofd koel en kreeg een paar kleine kansjes. De keeper van Velocitas was er nu telkens goed bij. Maar na goed combinatiespel kon Jesse de 2-0 inschieten.

Ook na de 2-0 hield ONR het betere van het spel. Zo had Twan nog een goeie kans maar helaas net geen doelpunt. Ook Mas had na een mooie balaanname pech in de afwerking. Maar ONR ging met een mooie voorsprong aan de ranja.

Vol enthousiasme werd dan ook begonnen aan de tweede helft. Zo enthousiast dat de meegereisde supporters nog niet eens langs de lijn stonden.

Ook de tweede helft domineerde ONR. De verdedigers Nathan en Joris Veenstra en Nathan Poiezs konden rustig aandoen. Velocitas probeerde het wel maar kwam de robuuste middenvelders van ONR meestal niet voorbij. Daarom was het ook niet verbazingwekkend dat na een kwartier in de tweede helft Vincent beheerst in kon schieten voor de 3-0. Net voor het einde kon Velocitas ook de 4-0 van Janco niet voorkomen en ONR ging dan ook verdiend met 3 punten terug naar Roden.