Home > F2

ONR F2 - Peize F2 / zaterdag 3 november

Tue 06 Nov, 12:12

Zaterdag 3 november was het zover. ONR F2 moest thuis aantreden tegen Peize F2. Het was aardig fris, maar dat kon de jonge mannen niet deren. Het was droog en dat was het belangrijkste. En de meesten hadden krachtvoer gehad. Het was nog geen 24 uur geleden dat er KOEK werd gegeten (en verkocht).

Het team trad aan met zijn negenen: Janko, Jesse, Joris, Mass, Nathan P, Nathan V, Rafael, Vincent en Ward. Het ging als een speer. Kansen over en weer. Peize scoorde 2x en in de 19e minuut maakte Janko de aansluitende treffer: 1-2 op slag van rust. Klasse!

Na rust ging het vrolijk verder. Op en top spannend en aan beide kanten mooie kansen en mooie reddingen. Het publiek (het gerucht ging dat er alleen mannen en meisjes waren) ging uit zijn dak. Het was wachten op de gelijkmaker. Maar helaas trok Peize aan het langste eind; ze scoorden aan het einde nog 2x. De eindstand was 1-4. En ook in de penalty-serie ging het nek-aan-nek. Uiteindelijk won Peize deze serie met 4 tegen 3 voor ONR.

Maar samenvattend was het natuurlijk een fantastische eindstand. Geen dubbele cijfers. Progressie en vechtlust, dat zijn de kernwoorden. De eerste overwinning komt naderbij....