Home > F2

ONR F2 - Peize F3

Wed 26 Sep, 16:14

Zaterdag 15 september moest de F2 om 9 uur spelen tegen Peize F3. Onze vaste keeper Rafael was er niet, maar gelukkig wilde Thijs uit de F1 wel bij ons invallen. Thijs heeft de eerste helft gekeept, Vincent de tweede helft. Ook nu was de tegenstander een stuk sterker dan ons en kwamen we weinig bij het doel van Peize in de buurt. Vijf minuten te vroeg werd er gefloten door de scheids dat het rust was, maar dit bleek niet te kloppen en er werd dus gewoon doorgespeeld. Niet iedereen had dit direct in de gaten, waardoor we vrijwel meteen een doelpunt tegen kregen en in de rust stonden we 4-0 achter.

dat ontdekten ze gelukkig net op tijd.

Het was lekker weer, we waren allemaal bezweet van het harde rennen en deze keer konden we gewoon lekker douchen na de wedstrijd. Volgende keer speelt Jesse mee en gaan we weer ons best doen tegen Roden F4.