ONR F2 - SJO HJC F2 / zaterdag 10 november

Fri 16 Nov, 09:18

Vandaag moesten we al vroeg thuis spelen tegen SJO HJC F2.

Het was geen lekker weer. Het begon met miezer, maar later begon het toch echt te regenen en kleurde het publiek door alle verschillende paraplu's. Wij waren daarentegen wat minder kleurrijk vandaag. SJO HJC had ook oranje shirts en daarom speelden wij in onze zwarte trainingsjasjes.

We begonnen erg goed, speelden veel op de andere helft en we dachten dat we deze wedstrijd misschien wel eens konden gaan winnen. Helaas scoorde SJO HJC in de 9e en in de 10e minuut een doelpunt en stonden we ineens met 0-2 achter. Vlak daarna had Jesse een mooie kans die helaas naast ging, schopte SJO HJC nog een bal tegen de paal en had onze keeper Vincent weer een goede redding. Tegen de rust hadden Mass en Nathan P. nog een onderonsje in het veld, waardoor ze schrokken van een aangespeelde bal, schopte Jesse weer net naast en werd het nog 0-3.

Na de rust begonnen we weer super. Het hing in de lucht, maar helaas scoorde SJO HJC in de 13e minuut na rust de 0-4. Twee minuten daarna maakte Ward 1-4 en nog een minuut later Jesse de 2-4. Vlak daarna werd het nog 2-5, dat was ook meteen de eindstand.

Bij de penals waren we goed op dreef en had Vincent ook de ene na de andere mooie redding. De penaltyserie wonnen we dan ook met 4-3.

Vandaag won Oranje dus wel, helaas waren wij dat niet. Maar het komt eraan..... Kijk maar naar de 2e helft, daarin hebben we gelijk gespeeld. Dus misschien aanstaande zaterdag tegen Roden F4?