Home > F2

Roden F4 - ONR F2 / zaterdag 17 november

Wed 21 Nov, 11:53

Ook vanmorgen moesten we weer vroeg spelen, om 9 uur tegen Roden F4. We waren met z’n tienen, dus er kon wat gewisseld worden, al was het wel koud als je wat langer aan de kant moest staan.

Toen we omgekleed waren, vroeg Martin aan ons wie er wilde voetballen. We schreeuwden allemaal heel hard JA en renden naar het veld. Het gras was een beetje bevroren en we gingen dan ook echt warmlopen, terwijl de ouders aan de kant naar de warming-up van onze tegenstanders keken en de kansen van ONR inschatten. Volgens de coach van Roden moesten zijn spelers nog wakker worden, dus dat kon gunstig zijn voor ons. Onze harde supporterskern werd nog verzocht achter de dranghekken plaats te nemen en toen kon de wedstrijd beginnen.

Ook nu begonnen we weer erg goed. Een speler van Roden die wissel stond, schopte een uitgaande bal weer gewoon het veld in. De scheidsrechter floot een paar keer, maar niemand van de spelers reageerde daarop. Het leek net of iedereen dacht: “Wat doet die man met dat rode shirt in het veld?”, waarop Martin als geintje aan de scheidsrechter vroeg of hij zich wel aan de spelers had voorgesteld.

Het zonnetje kwam er bij, maar het bleef koud. In de 15e minuut scoorde Roden de 1-0 met een doelpunt via de paal, jammer. Twee minuten later scoorden ze de 2-0 met een heel mooi afstandsschot. Maar vlak voor rust scoorde Mass de 2-1 en had Jesse ook nog een hele mooie kans.

Na rust was het spannend. Het werd al gauw 3-1 en 4-1. Misschien mede door de kou gebeurden er veel ongelukjes en botsingen. Af en toe moest iemand weer even bijkomen aan de kant. Uiteindelijk is het 5-1 geworden. De penalty’s gingen super, daar wonnen wij mee met 3-8! Geweldig!

De zege komt dichterbij, misschien aanstaande zaterdag tegen Actief?