Home > F2

Wedstrijdverslag ONR F2 - Lewenborg F4 / 6 april 2013

Mon 08 Apr, 11:51

Onze jongens moesten opnieuw tegen Lewenborg. De vorige keer werd helaas verloren met 1-0, dus er was wat recht te zetten op deze zonnige zaterdagmorgen.

De teams gingen eerst een goeie warming-up doen. Daarna werd de tactiek besproken waarbij bleek dat Lewenborg zich ging bedienen van "tikkie takkie" voetbal. ONR ging meteen goed van start. Ward kreeg een kans maar schoot nog naast en Jesse's schot werd gestopt door de keeper. Jesse ging daarna op solo en scoorde, 1-0! ONR bleef goed naar voren drukken, zo had Twan een kans en na een corner scoorde Vincent heel subtiel de 2-0! Daarna nog een mooie kans maar dit keer was de keeper van Lewenborg er goed bij. Uiteindelijk gingen onze jongens  met voorsprong aan de ranja.

Na de rust ging Lewenborg fanatiek van start en werd ONR op eigen helft vastgezet. Gelukkig hielden de verdedigers Joris en Nathan Veenstra het hoofd koel en ook de anderen lieten zich niet van de wijs brengen door het duw- en trekwerk van Lewenborg. Blijkbaar ging Lewenborg nu " tokkie" voetbal spelen. Maar na een mooie combinatie scoorde Ward toch maar even de 3-0! Lewenborg bleef echter aandringen. ONR kon echter vertrouwen op een solide middenveld waar Nathan Poiesz en Janco nuttig loopwerk verrichtten. ONR kon zich dus richten op de counter en dat had succes want na een mooie uitbraak kon Jesse de 4-0 maken. Het moet gezegd, Lewenborg gaf nog steeds niet op en dit resulteerde in een paar goeie schoten op doel. Voortreffelijk keeperswerk van Rafael voorkwam een tegentreffer. ONR bleef controleren en kon zelfs weer scoren 5-0 en zelfs bijna 6-0 na een mooie actie van Nathan Poiesz. Na een uitbraak van Lewenborg bleef Rafael scherp keepen en voorkwam een tegentreffer. Na een goeie uittrap kon de balvaste Janco zijn doelpunt nog meepakken, 6-0!!! Al met al een goeie wedstrijd van onze jongens met veel inzet en goed combinatiespel.