Toernooien

4 juni: Nieuw-Roden

24 juni: ONR (avond)

ONR - HFC'15 (28 mei)

De laatste wedstrijd van het seizoen. Met vier inleenspelers spelen we boven verwachting goed! En tot frustratie van de tegenstander winnen we met 2-0!

Boerakker D1 - ONR D3 (14 mei)

Een wedstrijd om snel te vergeten: 23-0.

ONR D3 - GOMOS D2 (11 mei)

Deze inhaalwedstrijd op de woensdagavond begon veelbelovend. Goed, Gomos was iets sterker en het eerste doelpunt dat ze scoorden ging "toevallig" via één van hun in het doel, maar Armand maakte snel daarna al de gelijkmaker. We gingen met 1-1 de rust in.
Na de rust verweerden onze jongens en twee meiden zich kranig, maar er vielen doelpunten voor de tegenstander waaronder eentje onbedoeld in eigen doel. De eindstand is gekomen op 1-7.

HFC'15 D4 - ONR D3 (16 apr)

Wat later op de dag traden we aan tegen HFC15. In het najaar wonnen we van het D7 team, maar tegen de D4 is een ander verhaal. Ondanks een aantal inleenspelers van de D2 lukte het niet om te scoren. De eindstand werd 12-0.

Roden D5 - ONR D3 (9 apr)

In de derby van Roden kwam D3 uit tegen Roden D5. Helaas werd het een ongelijke strijd en was de einduitslag 6-1.

ONR D3 - Boerakker (2 apr)

Armand scoorde ons enige doelpunt. Eindstand 1-6.

ONR D3 - Peize D3 (19 maart)

De tweede wedstrijd van dit seizoen en we spelen thuis tegen Peize. Daniel maakt na een minuut of 8 de eerste goal maar deze werd na 2 minuten weer gecompenseerd door een tegengoal. Arman zette 5 minuten voor rust het op een score van 2-1. Na de rust komt Arman weer in actie en tikt de bal rustig in na een mooie voorzet van Erik Hummel. 10 minuten later maakt Erik een goal en even later maakt Arman zijn hattrick. Uiteindelijk weet Peize ook nog een puntje te scoren. We waren alweer bijna vergeten hoe het was om te winnen, maar vandaag hadden we toch een eindstand van 5-2!

GOMOS E2 - ONR D3 (12 maart)

De voorjaarscompetitie is weer begonnen en we togen naar Norg. Dat viel nog niet mee, in de rust was de stand 4-0 maar na de rust wist Anton er nog eentje te scoren. Eindstand 8-1.

In het voorjaar...

De volgende wedstrijden zijn gepland voor het voorjaar 2016.
Let op ! Dit zijn de starttijden van de wedstrijd. Hou je mail in de gaten voor de verzameltijd.

21 mei 10.30: ONR D3 - Roden D5

Wedstrijdgegevens kunnen te allen tijde wijzigen, houd de site/mail goed in de gaten voor eventuele wijzigingen

De winter...

In de winter spelen we twee keer in de zaal op 23 januari en 20 februari.
We zijn dan ONR D5 en ONR D6.

GRC Groningen D3 - ONR D3 (12 dec)

Eindstand 9-0

Velocitas D3 - ONR D3 (5 dec)

Tijdens onze warming-up viel Gijs al uit en moest worden opgehaald. We gingen verder zonder wissels. Het begon met 2-0, daarna scoorde Daniel. In de rust was het 4-1. In de tweede helft kwamen we  niet aan scoren toe en de tegenstander scoorde nog 4 keer. Eindstand 8-1.

HFC '15 - ONR D3 (14 nov)

De wedstrijd ging vlot van start met een doelpunt van Stijn. Daarna volgden nog meer van Dobbe, Stijn, Dobbe, Armand en Lourens. Zo gingen we met 0-6 de rust in. Na de rust, na een hoekschop tikte Gijs er nog eentje in. Gijs en Dobbe namen een vrije bal vlak voor het doel na een foute terugspeelbel, maar dit werd net geen doelpunt. Tenslotte rondde Stijn het weer af met het laatste doelpunt. Eindstand 0-8.

ONR D3 - Roden D3 (7 nov)

We moesten tegen de D3 van VV Roden en vorige keer hebben we daar van verloren maar deze keer deden we nog meer ons best. De wedstrijd was begonnen en de tegenstander had aftrap. Hun gingen meteen aanvallen en wij haast alleen maar verdedigen. Ze scoorden 2 keer met 2 ongelukkige balletjes. Rust. Na de rust gingen we wat aanvallender spelen en daar kwamen wel wat kansjes uit. En toen Stijn naar de grond werd gehaald kregen we zelfs een penalty. Die benutte Stijn. Dit was Stijns 3e penaltygoal. Daarna scoorde Joost nog een mooie goal. Eindstand 2-5.

ONR D3 - Pelikaan S D1 (31 okt)

De wedstrijd begon goed en we waren aan elkaar gewaagd. Al snel vielen de eerste doelpunten in de wedstrijd, maar helaas in het verkeerde doel. Met de rust was de stand 0-6. Na de rust maakte Tijmen een prachtige goal en even later weerde een tegenstander de bal met zijn handen af in het strafschopgebied. Stijn nam de penalty en zo hadden we ons tweede doelpunt! De eindstand is 2-10 geworden.

Pelikaan S D1 - ONR D3 (24 okt)

Het eerste doelpunt werd gemaakt in ons doel. Maar toen scoorde Anton een hattrick en was de stand 1-3. Helaas liet de tegenstander zich ook niet onbetuigd en scoorde de volgende 3 doelpunten. Eindstand 4-3. Volgende week mogen we weer in de return!

ONR D3 -Velocitas D3 (10 okt)

We traden aan tegen de koploper. Stijn scoorde in een penalty en Gijs maakte het tweede doelpunt. Eindstand 2-10.

ONR D3 - HFC D7 (3 okt)

Wij moesten voetballen tegen HFC D5 alleen we gingen tegen de D7 maar we gingen gewoon spelen. De 1e helft waren we haast alleen maar op hun helft, we hadden veel kansen en er moet toch eens 1 in gaan. Dat gebeurde door Daniël, vlak voor de rust. Toen hadden we nog meer moed en we speelden beter. Daardoor scoorden Sebastiaan, Joost, Stijn en Adam. Hun hadden er ook nog een gescoord. Eindstand 5-1.

Joris.

VV Roden D3 - ONR D3 (26 sept)

Op Joris' verjaardag en in een najaarszonnetje kwamen we uit tegen VV Roden D3. In de eerste helft hadden we goede momenten en doelman Gijs had een aantal mooie reddingen. In de tweede helft stond Armand in het doel en zijn vakmanschap bewees hij met overtuiging. De tegenstander maakte een overtreding en uit de vrije bal die volgde schoot Joost een heel mooi doelpunt! Ondanks de onvermoeide inzet van onze spelers  konden we toch niet helemaal voorkomen dat de eindstand 12-1 werd.

De eerste wedstrijd! ONR D3 - GRC D3 (12 sept)

Zaterdag 12 september onze eerste wedstrijd als D3! We speelden tegen GRC Groningen D3. Vooral de tweede helft ging super en er werd een doelpunt gescoord door Joost. Eindstand 1-7.