ONR G jeugd pakt de 1e plaats op zaalvoetbaltoernooi in Assen

Zaterdagmiddag half 1 vertrokken de spelers van VVONR vol goede moed richting Smilde, er stond namelijk een toernooi op het programma. Eenmaal aangekomen stonden de spelers Lennard en Arjan (keeper) al op ons te wachten. Samen gingen we naar binnen om het oranje van VVONR aan te trekken. We speelden nog even een balletje naar elkaar en toen kon het toernooi beginnen. De eerste wedstrijd speelden we tegen Kids United. Altijd lastig zou je zeggen, maar we hadden er vertrouwen in. Dat zag je tijdens de wedstrijd ook wel in het spel. We tikten de tegenstander helemaal weg. Tien minuten later stond er 7-0 op het scorebord, natuurlijk voor ONR. Met 5 goals van Michael, 1 van Lennard en 1 van Henry stapten we het veld af. Na een uur stond de volgende wedstrijd pas op het programma. Blauw-Wit was nu de tegenstander. Wederom was het een makkie voor ons. Michael scoorde alle goals voor ons en het werd 4-0. Arjan pakte alweer de nul, samen met de laatste man, Thijn. Weer moesten we een uur wachten totdat we weer op het veld mochten stappen. Ondertussen was Lisa ook gekomen. Dit zorgde voor verse kracht in ons team. Dit keer stond HH’97 tegenover ons. We kwamen met 1-0 achter door een fantastische counter van HH’97. Maar wij hebben Erik, die zonder na te denken de bal vol in de kruising schoot. Er was weer hoop bij ONR. De spanning nam toe. Ook zag je dat aan de coaches die na de wedstrijd geen nagels meer over hadden. Er stonden nog maar 30 seconden op de klok en Michael kreeg de bal. Met een solo kreeg hij de bal in het doel en we wonnen alsnog. Weer hadden we een grote stap gezet richting de beker. De beslissende wedstrijd was tegen Happy Kidz. Wederom kwamen we met 1-0 achter. Maar toen was het de beurt aan ONR. De 1-1 en 2-1 waren voor Michael en de 3-1 was voor onze debutant Jeffrey. De fluit van de scheidsrechter klonk en de eerste plek was ONR. De wissels rende het veld in. We waren door het dolle heen. De prijsuitreiking kwam direct na de wedstrijd en mochten we de beker in ontvangst nemen. We gingen weer terug naar Roden met een goed gevoel. Het was een geslaagde dag.

Wordt u ook donateur van onze stichting?

fileadmin/user_upload/Algemeen/Formulier_donateurs_G_voetbal.pdf

Het bestuur van de Stichting G voetbal en de spelers van het G voetbal, houden as zaterdag een actie om donateurs te werven. Sponsoren en donateurs zijn nodig om de bus te kunnen laten rijden. We hebben al een flink aantal sponsoren die middels reclame op de bus een deel van de kosten dragen maar er is meer geld nodig om de exploitatie jaarlijks rond te krijgen. De bus is zaterdag met reclame te bewonderen voor de kantine.

Stichting G voetbal ONR

Algemene informatie: (op deze site, nieuwe website is in bewerking)

De Stichting G voetbal ONR bestaat sinds maart 2015 en heeft als doelstelling het bevorderen en ondersteunen van het G voetbal binnen de voetbalvereniging vvONR. De Stichting bestaat uit vrijwilligers zonder beloning en heeft geen winstoogmerk. 

Contactgegevens:

A.M. Buigholt, Koerierstraat 1, 9301 SL, Roden

Telefoonnummer: 06-28676345

a.buigholt@gmail.com

De bestuursleden zijn:

  • Jannetta Roede, voorzitter
  • Annelies Buigholt, secretaris
  • Wietse Bouwman, penningmeester
  • Annette Croeze, algemeen lid

Fiscaal nummer: 8548.17.384

Beleidsplan 2016, verslag activiteitenoverzicht 2015 en financieel overzicht 2015, volgt binnenkort

Programma

Datum Waar Tijd Aanwezig  
12-9 Thuis 10.30 10.00  
3-10 Uit naar      
31-10 Uit naar      
12-12        
19-3        
9-4        
         
         
         
         

G afdeling

Foto:Erik Veenstra

Informatie over de G jeugd

Lijkt je het ook zo leuk om te voetballen maar lukt dat niet goed in het gewone voetbal? Misschien kun je eens komen kijken bij ons. Wij zijn de G jeugd van ONR en we hebben allemaal een beperking maar dat geeft niet want wij voetballen lekker op ons eigen niveau en hebben veel plezier. Kom gerust een keer naar de training en/of doe eens een paar keer mee. We trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Wil je liever eerst wat meer informatie, bel dan met Annelies Buigholt 050-5019909 of met Jannetta Roede 050-5010754

Emma en Thijn met de "buit"

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.