E4 najaar 2016

12 maart 2016 Drachten E3 ONR E4

Deze keer gingen we uit spelen tegen Drachten. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras. Na de overwinning van vorige week was het nu wel even slikken. In de eerste helft stonden we achter met 7-0. Gelukkig wist iedereen in de tweede helft beter zijn positie in het veld te behouden en te bewaken. Het was direct merkbaar dat de tegen partij meer moeite had om door te breken. Er worden nog 3 doelpunten gescoord door Drachten E3 en een knaller van een doelpunt voor ONR E4 door Bjorn. De eindstand was 10-3 in het voordeel van Drachten.

5 maart 2016 ONR E4 - FC Grootegast E4

Het was de eerste wedstrijd op het veld na de winterstop. Gelukkig een thuiswedstrijd zodat iedereen net ff langer kon blijven liggen. Iedereen had er weer zin in. En er werd een mooie prestatie neergezet 11-3. Laten we deze trend doorzetten!!!

Laatste wedstrijd in de zaal

v.l.n.r.

Vandaag de laatste wedstrijden in de zaal gespeeld. Helaas geen punten gescoord. Lekker weer naar buiten!

Zaterdag 24-10-2015

Vandaag  hebben wij gespeeld tegen TLC.

Wij  begonnen heel goed met voetballen, maar stonden al  heel snel achter  met 0-1 achter. Dat was wel balen….. maar wij hebben ons  niet op  onze kop laten zitten en gingenn er weer hard tegen aan om ook een doelpunt  te scoren. Wij kwamen dicht bij het doel van de tegenstander, alleen de bal wilde niet in het doel. Chris stond heel goed te keepen heeft heel veel ballen uit het doel geramd,  maar kon niet voorkomen dat er weer gescoord werd door TLC 0-2….oeps… dat was niet de bedoeling.

In de rust stond het 0-3

Na de rust scoorde TLC nog 7 keer…dat was niet zo leuk. Wij lieten ons niet op onze kop zitten en gingen ook voor een doelpunt…en jaaaaa daar was het doelpunt……(weet alleen niet meer wie hem scoorde.)

Siemen wist voor de 2e keer te scoren…wij hebben met ons allen gejuicht   het was net als of wij de champions league finale hadden gewonnen zo blij waren wij.

E4 heeft met 2-10 verloren, maar aankomende zaterdag moeten wij weer tegen hun, en dan……. gaan wij winnen.

Zaterdag 17-10-2015

Vandaag hebben wij tegen helpman gespeeld, E5.
Om 9:00 begon de eerste helft, toen stond ik op kiep.
We hebben goed gespeeld, ik vond Saiv en Floores vond ik ook goed, ik zelf ook natuurlijk, ik vond iedereen heel goed.
Het stond 4-0, we stonden achter maar toen hadden we rust. Iedereen kreeg drinken, ranja, ik had gewoon mijn eigen drinken mee.

In de tweede helft heeft de tegenpartij nog 6 gescoord, dus 10-0 is het geworden en Juryan heeft zeker wel 10 ballen tegen gehouden, super goed. Voorde
rest jammer dat we verloren hebben. Het andere team was gewoon veel beter. Op naar de volgende wedstrijd, gaan we ervoor.

Chris.

Tegen Peize op 10 oktober

Vandaag moesten we in Peize tegen Peize.

We waren met 7 spelers, de tegenstander had heel veel wissels.
We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld, met maar 1 tegendoelpunt in de eerste helft. In de 2e helft waren we zo moe dat we het niet meer konden houden. Helaas 4 tegendoelpunten.

In de laatste minuut scoorden we nog, maar de scheids keurde hem af. Maar eigenlijk telde die wel. Dus het werd 0-5, maar eigenlijk 5-1 :-) Volgende keer beter!

Teamberichten

verslag wedstrijd VEV67 E6 - ONR E4 op 23-09-2015

Het was weer een pittige wedstrijd voor E4. Al vroeg in de eerste helft stonden we met 1-0 achter.
Het was moeilijk om voorin tot doelkansen te komen. Bij rust stonden we met 3-0 achter.
In de tweede helft ging VEV echter goed door, en scoorden ze nog 6 keer, dit tot grote frustratie
bij ONR waar het afgezien van een paar kansen moeilijk verliep. De gemoederen liepen dan
af en toe ook hoog op, dit ook door een aantal stevige duwpartijen over en weer.
De eindstand: VEV67 E6 - ONR E4  9-0.