We begonnen met dichte Mist.

Goed naar de bal kijken.

Actie om de bal.

Corner voor Nieuw Roden.

De wedstrijd tegen Nieuw Roden mochten we thuis beginnen. Het was nog wel mistig in het begin, maar toen de zon steeds krachtiger werd, werd het lekker weer.

We waren gelukkig weer met een compleet team, zodat we geen spelers van de tegenstander hoefden te lenen.

Hendrik had in de kleedkamer een nieuwe opstelling uitgelegd aan de spelers. ONR had de eerste twee wedstrijden verloren en was weer eens toe aan een goed resultaat. En dat gebeurde.

Door doelpunten van Stef, Sam, Rogier (2) en Bas (2) wist ONR een mooie voorsprong op te bouwen van maar liefst 6-1 bij de rust. Achterin verdedigden Joost, Bart en Bas en stond onze vaste keeper Justin op doel. Justin had weer een paar mooie ingrepen.

Na de rust was het wat lastiger voor ONR, maar ook in deze helft trok ONR aan het langste eind. Sam scoorde twee keer en Bas 1, maar er werden ook twee tegendoelpunten geincasseerd.

Al met al was de het een mooie overwinning met 9-3. We zijn benieuwd wat de volgende wedstrijd zal brengen...