Home > C1

Zaterdag 6 november: ONR C1 - Peize C1

Sat 06 Nov, 16:19

ONR C1 – Peize C1

We moesten op 6 november 2010 tegen de hekkensluiter Peize  C1. Het was al bijna zeker  dat we de 3 punten al binnen hadden. We begonnen niet echt goed aan de wedstrijd. We waren te onrustig aan de bal. Maar op een gegeven moment scoorde Hendrik  1-0! Na een tijdje scoorde Hendrik zijn 2de goal 2-0. We waren nog steeds niet goed aan het voetballen maar we scoorden voor rust nog één doelpunt 3-0. En raad is weer was het Hendrik die scoorde. Een officiële hattrick voor Hendrik.

De 2de helft  was nog maar net begonnen of we scoorde al heel snel door een doelpunt van onze spits Sander  4-0. We gingen verder met goals maken want  ondergetekende scoorde een werelddoelpunt  5-0. Toen kwam er nog een goal die werd gescoord door Sander zijn 2de doelpunt  6-0 . Later scoorde ondergetekende nog een keer  7-0. Tenslotte scoorden we  nog een doelpunt die Job voor zijn rekening nam.

Eindstand: ONR 8 -0 Peize.