Zaterdag 13 november: DZOH C1 - ONR C1

Sat 13 Nov, 05:51

1e helft
DZOH C1 tegen ONR C1.
ONR en DZOH begonnen beiden met goede moed aan de wedstrijd. Er waren goede acties aan beide kanten. Op een gegeven moment kreeg DZOH aan de voor ons linker kant een vrije bal. Deze bal ging er jammer genoeg in. 1-0.

ONR wou terug komen dat lukte bijna met goede acties maar de bal wou er niet in. DZOH kreeg ook goede acties. Bij ONR werd het paniekvoetbal achterin en zo viel de 2-0 voor DZOH.

ONR en DZOH strijden nog voor een goal maar hij ging er niet meer in voor de rust.

2e helft
ONR kreeg in de rust een peptalk en iedereen was het er over eens dat hier wel een punt viel te halen. We begonnen onrustig met hier en daar onnodig balverlies. Daardoor kwam DZOH met zijn derde goal. 3-0.

ONR liet de moed niet zakken en iedereen streed voor een goal. Daar was Hendrik met een hele mooie solo en gevolgd door een goal. 3-1.

ONR wou nog meer goals maken maar eerst was DZOH aan de beurt met een mooie hoge bal. 4-1.

En toch liet ONR de moed niet zakken. Want daar was Sander draaide goed zijn lichaam en schoot de bal in de goal. 4-2.

ONR kreeg ook nog een vrije bal genomen door Hendrik. De bal was goed maar de keeper liet hem los. Dennis haalde hem van de achterlijk en paste hem mooi naar Sander die toen scoorde. 4-3.

ONR ging nog verder en in een van de laatste minuten kreeg ONR nog een vrije bal genomen door Sander de keeper liet de bal weer los en Bertrik ving hem op en scoorde 4-4

DZOH nam de aftrap en daar was het fluitsignaal.