Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

22-01-2011 ONR - VV Noordwolde, rust 2-0 eind 4-1

Sun 16 Jan, 10:07

Door: Martin Koops




Rens staat klaar om raak te koppen. Zoek de bal.

Na een korte voorbereidingsperiode op de tweede helft van het seizoen, stond de inhaalwedstrijd tegen Noordwolde op het programma. Het publiek had, op de vaste kern na, nog moeite om het veld te vinden. Na de aftrap was het ONR dat er duidelijk zin in had. In de eerste 5 minuten werden de eerste kansen gecreëerd, maar het schortte aan de afwerking. Na verloop van tijd zakte ONR wat in en kreeg Noordwolde de eerste kans. Dit was duidelijk bedoeld om Noordwolde uit de tent te lokken, waarna ONR in korte tijd 2 keer toesloeg. Rens en Lars kopten de bal in het doel, zonder de keeper de geringste kans te geven de bal te stoppen. Voor Lars was dit de eerste keer dat hij koppend tot scoren kwam, het gevolg een soort van Sneijder dansje. ONR bleef na beide goals het beste van het spel houden en kon met een rustgevende stand aan de thee.

Na de rust kwam ONR weer sterk uit de kleedkamer. Noordwolde werd direct  vastgezet op de eigen helft. Uit een prima één twee combinatie werd Benjamin in stelling gebracht die met een stiffie scoorde. Noordwolde kreeg vanaf dat moment op wilskracht meer van het spel. Gelukkig stond Klaas zijn mannetje en werden de gevaarlijke doelpogingen gestopt! ONR maakte gebruik van de counter, maar was slordig in de afronding. Een corner moest de uitkomst brengen om weer te scoren. Rens was er als de kippen bij om een lage doorschietende corner binnen te tikken. Daarmee was de marge voldoende groot en konden de teugels gevierd worden. Noordwolde profiteerde vlak voor het eind van de wedstrijd en scoorde de eretreffer. Concluderend kan gesteld worden dat het geen beste wedstrijd was, maar de punten zijn in Roden gebleven. ONR blijft in de race op dit moment van de competitie.

Spelers: Klaas Kleiker, Sander Ottens, Rens van der Knaap, Wouter Bloemendal, Jeroen Visscher (Daan de Ridder, 75), Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Lars Wendel (Rob van Baak, 75), Tim van der Meulen, Benjamin Vogelzang (57, Bart Plasman), Bouke Plat

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie