Zaterdag 2 april: ONR C1 - Gomos C1

Sat 02 Apr, 13:11

1e helft

zaterdag 2 april 2011, 10:30

De scheidsrechter floot voor de aftrap. We begonnen best wel redelijk, de eerste 10 minuten was vrijwel een saaie wedstrijd. maar toen kregen we een vrije trap. Merijn stond achter de bal, we vroegen om een voorzet en hij gaf hem voor. Bram stond goed om hem erin te koppen en dat deed hij ook. 1-0. Na het doelpunt van Bram was GOMOS beter. Verder had GOMOS wel veel kansen en aanvallen, maar ze kwamen niet tot scoren.

2e helft

we begonnen aan de 2e helft. GOMOS was nog steeds de betere partij. Snel na de rust scoorde GOMOS. 1-1. Beide teams speelde nog steeds niet op hun best. Bij ons ging het in de verdediging een beetje fout en zo scoorde GOMOS de tweede goal. 1-2.  Wij begonnen al wat beter te voetballen en we kregen eindelijk ook wat kansen. er kwam een goede aanval. Bram gaf een mooie hoge bal op Hendrik, Hendrik nam de bal aan op de borst en schoot hem met zijn rechterbeen mooi in de kruising. 2-2. Het was ineens heel spannend maar wij waren de laatste 10 minuten de betere partij. En we kregen mooie gelegenheden zo speelde Sander een mannetje bij de achterlijn uit en schoot op de paal en de rebount was voor Merijn en raakte de bal heel slecht en schoot naast. en Dennis had een mooie schotkans en schoot hem rakelings naast, jammer!!!! de scheids floot af.